Adatot másolni mindig lassabb, mint gondolnád. Törött MySQL adatbázist hackelni mindig kevésbé vicces, mint azt elképzeled.
Azért a tudat jó, hogy az új szerveren vannak már az adatok. Csak azt is jó lenne végre érezni, hogy mondjuk elindult az SQL. Látni, hogy az ügyfelek tudnak csatlakozni, nem hiányzik semmi hülye PEAR modul, ilyesmi. De amíg MySQL barátunk inkonzisztens, addig nem marad más, mint a dump hackelése, melyben megvilágosodunk: Alfred Grep mégis nagy ember volt. Vagy Alfred Grep -v, de azt hiszem, az csak valami utónév, nick. Az, hogy most ennyit írok, azt jelenti, hogy a dump még mindig halad bele a szerverbe, ami azt jelenti, hogy egyelőre nem hibázott. Az azt jelenti, hogy jó jel.
Egyébként tegnap este befejezés helyett eléggé el nem ítélhető módon elaludtam kajálás közben; ma reggel mellcsont- és tüdőfájással, moderált hasmenéssel ébredtem, szintén el nem ítélhető módon. (Meg hát mitől, miért, kérdem én.)
A városban éjjel vezetni pedig továbbra is nagyon jó dolog. Amikor egy hátsó ülésen csücsülő szerverre vigyázol, mint a hímestojásra, akkor egy kicsit kevésbé jó, vagy legalábbis keveredik egy lassított rali-érzéssel, ahogy kerülgeted a gördöket.

Kurvaannya, megint hibát talált ez a briganti, ez a sátán.