Overhaul, todo, és apró információk.

(Főleg hogy tesztelem ofkoz.)

Tehát.

A régi postok átkerültek, ez már látható. A kódolás megváltozott, “get a life és használj UTF-8-at köszi”. A konvertáló scriptért köszi van Eszpee mesternek. A régi kommentek nem kerültek át, majd egyszer, ne foss. A template meglehetősen default képet mutat, de úgy döntöttem, hogy úgy fog gyorsabban elkészülni, ha belevetem magam a mélyvízbe és rá leszek kényszerítve. Ez tehát “majd”, “kisvártatva”. (És sejtem, hogy ez az elsők között lesz.) Régi álmom a validitás, ez most elérhető közelségbe került. (Ami persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy az is lesz.) Nem működnek továbbá az itt-ott összetákolt dolgok: a moblog, a popup képek (a régi képeket idővel majd úgyis átrántom a fotóblogba), a jó kis rotate itt-ott, és – hú! – a Statgép kódot. (Ezt most azonnal megcsinálom.)

A Blogringes megrúgóscript, ha minden igaz (és ez a jelenlegi post oka is), már működik.

Update: Faszt működik. De miért???//

12 hozzászólás “Overhaul, todo, és apró információk.” bejegyzéshez

  1. majd a statgép kódnál azért figyelj, én amiatt sz.ptam egy csomót, mert a szájonvágott explorer összekakilta magát a mérőkód beillesztése után. modjuk azt joomla alatt volt, de azért watch out. márha érdekel egyáltalán, mi is történik xplora alatt :D

  2. A statgép kód valid beillesztésére tornadoék vágtak valamit anno, google search “valid statgep” elsők közt hozza ha jól emlékszem.

  3. az mondjuk nem lenne hátrány, ha a statgep.hu menne… ma reggel estem csináltam, de hát eredményt annyira nem látni.

  4. most éppen (ismét) le van halva az egész statgép, én nem nagyon küzdenék vele…

  5. Azt a kódot még én vágtam annak idején, kérdezz engem, nagyon szívesen segítek (ICQ, ha nem vagyok a gépnél, köszönj rám, rád nem haragszom ebben az esetben).

  6. Ha a WP SQL lekérésszámát is csökkenteni akarod, abban is nagyon szívesen segítek.

  7. Balázs: köszi, foglak zaklatni :)
    (lekérésszám: gondolom valami smarty engine-t kell aktiválni nem?)
    eFBé: fura, nálam rendben van a footer. (azért is fura, mert ez default Kubrick theme. emiatt persze nem is fogom bütykölni különösebben, amíg új theme-em nem lesz…)

  8. a footer 1.5 alatt az én oldalamon is elmászkált, sőt, amikor a húgomnak csináltam az spgm-et, ott is voltak furcsa és nemodavaló fekete vonalak (a defalult sémában, szintén 1.5 alatt), hol itt, hol ott. valószínűleg valami bug

  9. Csak egy rosszul kivitelezett CSS kód, de Kubrickban nem érdemes vájkálni, elég szarul rakták össze WP-ben a CSS-ét.

    Lee: hasonló, és lesz egy-két php, amit majd neked kell megírnod, a WP-s helyett azt használandó. Ilyen például a kommentek listázása, mert jelenleg minden kommentet külön lekérdezéssel szed le, ami mondjuk 50-nél már elég ütős.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.