Majdnem offline!

Kemény: reggel óta (voltaképpen tegnap este óta) nem olvastam emailt. Egy teljes napig le voltam dobódva az összes IM accountomról (nem vettem észre, hisz nem néztem felé). A kis wireless router (SMC Barricade) pár perce besokallt és a routing táblájának teljes mértékű figyelmen kívül hagyása mellett döntött, a fenti helyzetek megváltoztatására tett kísérleteimet cudar kudarcba kergetve. (Cudar kudarc, cudar kudarc, szombat este ittasan mondd el sokszor.)

A nap a lakásom szépítésével és különféle tárgyak (angolul jobb lenne: certain artifacts) beszerzésével telt, meg apámmal meg paprikás krumplival meg Batával meg IKEA-val, meg Esterházyval (akinek az Alexandria-beli felolvasóestjét elcsíptük a Kossuthon), meg ilyenek. Holnap ugyanez, nagyon sok takarítani való van, de megrakjuk, valamint a netet mindenekelőtt be (vissza) kell vezetnem magamhoz (let the net come, eth cometh), ami CAT3-as kábelek mentén fogja vezetni a napom egy jelentős hányadát.

Ja, eljutottam a pontra, hogy végképp nem látom be a kókuszos biomatrac előnyeit (sőt! hisz én oldalt fekve alszom), és etéren totális tanácstalanság vett erőt rajtam. Faszki- és elegemvan állapotomban országomat egy matracért, amiben nem kapok végzetes gerincbajt, megvalósul a tehermentesítés, és különben is.

És: nemsokára költözöm! (-zök.)

8 hozzászólás “Majdnem offline!” bejegyzéshez

  1. fubaz, pont ilyen bioa’gyat keszulok venni. Ezek szerint fake az egesz? :)

  2. Lószőrmatrac, vagy tatami. Már annak, aki keményen szereti.

  3. mi volt a baj az IKEA-s ‘sima’ rugos matraccal?

  4. Tes, ha ikejas matrancot veszel, osszeveszunk. Dragaert szart kategoria, es raadasul meg rossz is. Ami meg occso, az meg szarabb.

  5. Én is kókuszon alszom és szintén oldalt fekve előtte michelfeites matracon aludtam és nincs sok különbség, őszintén.

    Ez ugyanaz a dolog, mint az, hogy őseink priccsen meg földön aludtak ott ahol épp érte őket az éjszaka. Utána rugós matracon aludtak és mindkét generáció túlélte.

    Persze mindjárt más, ha egész nap ülsz ahelyett hogy a igát húznád, de akkor sem ér katasztrófa, ha ennek ellenére is a teljesen átlagos matracot veszed.

    Btw van nálam 3 teljesen átlagos matrac, mert most lett lett csere több ágyban.

  6. en vakum matracot vettem, nem ikea, hanem kika, 50k (140-es)

    tok homogen az egesz, semmi betet meg reteg meg ilyen.

    nekem jo, csajomnak kemeny…mondjuk azt irjak h max 80kg-ig en meg jo 15-el tobb vagyok, lehet azert jo nekem :)

    amugy nagyon jopofa, h 30cm-es atmeroju henger az egesz, tok konnyu hazavinni, ki kell nyitni es egy napig hagyni kell h felszivja magat. kar h nekem meg koltoznom kell, igy mar kifejlodve is mozgatnom kell.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.