Firefox extesions.

Nem vagyok egy nagy Firefox extension guru, de most elegem lett az Indexből (illetve a gyakorlatból, hogy egy híroldal felzabálja a processzoridőmet) és feltettem egy Flashblock meg egy Adblock extensiont. Az Adblockban aztán gondolkodtam egy kicsit, mire rájöttem, hogy a wildcard itt nem .*, hanem szimplán * (én már alapból regexp-ben gondolkodom), de most már szép és jó minden, a világ egyensúlya helyreállt.

Feltettem egy Fasterfox plugint is ami elvileg a böngészési élményt hivatott performance-ilag új szintre emelni, de egyelőre azon kívül, hogy ott a jobb alsóban kiírja, hogy mennyi idő alatt töltötte le az oldalt, nem sokat érzek belőle.

Ami a jövőt illeti, áprilisban jön ki az Ubuntu Dapper Drake (6.04), amiben már bizonyítottan életre tudom kelteni a szipiszupi XJack-es zsírúj Atheros chipsetes 3Com wifizsugát, és ez azt fogja jelenteni, hogy lipilee ismét nekifut majd az Ubuntunak.

Fejjel.

“Firefox extesions.” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Hajra az ubuntuval. Mar egy ideje en is azt hasznalok desktopon, ennek ellenere van bennem egy kis rossz erzes, hogy mi lesz szegeny debiannal…

    Kerdes: Ha mar “reklamozod” az adblockot, akkor minek az AdSense, ugyis letiltja mindenki. :-)

  2. hát igen, asszem ki kell adnom egy adblock lipilee edisönt, amiből le van tiltva az adsense letiltása :)
    érdemben válaszolva nem tudom, miért kell az adsense – sejtem, hogy nem lesz már sokáig.

  3. Nekem fel evig volt fenn, s 3 dollar volt az osszbevetelem. (bevallom kattintottam en is ra…vagy lehet, hogy csak en:-))

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Loading Facebook Comments ...