Rád.

7,5 GB (francia szakzsargonban “zsiga”) zene az alapvető gyűjteményem, kizárólag a frekventáltan hallgatott egykori és mai “nagykedvenc” darabokból. Ja, .wav-ban, de akkor is. 12 CD, ha a kocsiban akarom hallgatni, a rendezgetéssel töltött idővel (mert ugye nem az ábécésorrendet preferálom), meg minden szarral együtt (pl. szinkronizálás) valószínűleg jobban járok, ha veszek egy .ogg-képes mp3-lejátszót, annál is inkább, mert hát a nyárra is gondolni kell, amikor szép az idő jó a kedv és a lee biciklivel megy. (Van ilyen, iRivernek hívják.)

Van valakinek használt 20 zsigás? Nincs kedvem hat számjegyet kiadni most ezért. (Aki először bedobja az iPod ötletét, azon kacagni fogok.)

Addig is kergetjük az oxigént (“3-tól 5-ig tartó szabadságvesztés”, ahogy KCs mondta), isszuk a kávét, mert a vacsi késői, az ébresztés korai volt (ámde jó), és gondolunk Ozora, mert ott jó volt.

8 hozzászólás “Rád.” bejegyzéshez

  1. a francia infósok Giga gelyett Zsigát mondanak tényleg?:)

  2. Én olyat keresek (már nagyon régen), amit a futás közben a rövidgatyádra rá lehet tűzni, mint a Creative MuVo-t, amihez adnak egy kis hasznos tartót.
    Az iRiver T10-re azt írják hogy rácsíptethető, de ez mintha csak azt a tetején lévő kapcsot jelentené a képek alapján sajnos.

    A másik, hogy valami jó podcast progi kellene ami szinkronizál is az USBs lejátszóval, per pillanat iTunes + iTunesAgent megcsinálja, de sajna iTunes nem kezel OGGot.

  3. a progit megírjuk, ha még nincs, a gatyacsíptető mondjuk nekem is kéne (bringa), de hát erre való a PowerTape :)

  4. Megnéztem a napokban vagy 10 ilyesmint, de mindegyiket ki kellett szórnom valamiért.

    Ha van ilyen progi (mint ahogy most van is az iTunes + iTunesAgent személyében), akkor van egy ilyen realtime feedgenerálóm a Tiloshoz:
    http://nagyga1.homelinux.org:81/tiloscast/

    Ez úgy változik, ahogy a műsorok felkerülnek. Kicsit persze még lehetne pofozgatni. Van pár podcatcher ami azért esett ki mert behal az ékezetektől. (Amiket persze akár le is szedhetnék. :) Ilyen a JuiceReceiver és klónjai.)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.