Napló zoo.

A hajnalit folytatandó…

Minden esemény előtt előjön ez az ellentét dolog. Kikerültünk (nagyon helyesen) az egyik legolvasottabb autósblogra: Élőben a városból cikk. Sejtem, hogy a kommentboxban parázs vita fog kialakulni.

Mosolygok (én mosolygok) a kettős mércén, amit itt látok: az autósókkal ki van szúrva mert be van akadva az egész város (skandallum), az evil önkormányzat mindenhova buszsávot fest (skandallum), pedig annyi lenne az egész, hogy ledózeroljuk a belvárost és húzunk egy autópályát a helyére. Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem végigfut a hátamon a borzongás, ha elképzelem az Oktogont többszintes (!) kereszteződéssel, és ha már, akkor miért állnánk meg az Oktogonnál: csináljunk mindjárt a Blahára is, meg a Jászaira, meg lehetőleg az Astoriára is, meg az Andrássyra végig. Aztán majd integetünk az ott lakóknak reggelente.  Közlekedni lehet majd,  a szmog miatt ködlámpával (“ködzáró fény”), és lehetőleg csak Gödről Budaörsre, mert a város, na az lakhatatlan lesz.

A bécsi-svájci példa jó, élvezném, ha itt is lenne ennyi kultúra. (Etwas kultur muß sein!)

“Napló zoo.” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Egyre inkább úgy vélem, hogy itt akkor lesz csak több kultúra, ha majd a románok, szlovákok és társaik tényleg elfoglalják ezt az országot.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Loading Facebook Comments ...