Got haircute?

Még Dewsburyben (utolsó nap, hajnal – mikor máskor) teljes málhával reptéri vonatpótlóbusz-után-rohangálás közben (Marine Corps, I feel your burden) sikerült a jobb combomat (belsőcomb; masszázs, valaki?) emberesen meghúzni, bringázni egész jól lehet vele, de pl. autóban a fékpedált kínok közt nyomom – gondolom a fékpedálnyomó belsőcombizom nevű rostcsoport járt rosszul.
Tegnap a kényszertartásban hazafele tekerés (ráadásul – kipihent as I be – most rakom neki eléggé, amíg még bírom) közben sikerült a jobb karomban is meghúzni valamit, ami, mint egy pár perce kiderült, a reggeli közben vaníliás karikáért nyúló izom volt.

Valaki etessen! (A kávéért nyúló izmok egyelőre köszönik, jól vannak.)
(Bár ami azt illeti, a kávégéphez odamenő és kávét generáló izmok kicsit lusták, úgyhogy egyelőre önmagam rábeszélése folyik.)

Egyébként Dohány utca bringával is járhatatlan módon le van zárva, baszom nagy markolók meg ezek a kicsi Bobcat játéktraktorok (játék-játék, de azért ne menjen át a lábamon) araszolnak jobbra-balra, verik fel az aszfalt és a port, kerülő út pedig nem nagyon van, hacsak el nem mész a Dob utcáig (Wesselényi ugye befele egyirányú) vagy ki nem merészkedsz a Rákóczira, ami így reggeltájt még autóval se vicces, se gyalog. Viszont a több forrásból is felbukkanó infót, miszerint a város üres, csak megerősíteni tudom. Hova lettek a mátrixemberek a mátrixautókkal?

5 hozzászólás “Got haircute?” bejegyzéshez

  1. A válasz egyértelmű – bringáznak!

    Itt a jóidő és a kritkus tömeg végre elkezdi használni az utcát.

  2. Francokat… Csak péntek van, és mindenki elaludt…:-)

    A Dohány tényleg gáz. Tegnap majdnem belezuhantam a másfél méteres árokba a szélén. Kicsit rámhúztak egy autót. Nem vagyok benne biztos, hogy arra fogok járni ezentúl… Egyébként a zajból ítélve hétkor kezdenek dolgozni, úgyhogy ha azelőtt mész, még megúszod…:-)

  3. még elég jól jártál, én egyszer a hasfalamat húztam meg egy ugratásnál, és ráadásnak a meglepetéstől – aú, ez fáj – ugyanazzal a lendülettel a kormányra omlottam, a stucni pedig bevitt egy emberes gyomrost. néha még most is érzem egy-egy rossz mozdulatnál…

  4. asszem eljott az a pont, amikor kenytelen leszel becsajozni. Vagy elmesz masszorhoz, es nem eszel vanilias karikat:)

  5. Szerintem csak öregszel, hidd el, tapasztalatból mondom. :-)

    A Dohány utcában pedig biciklizni királyság lehet, azzal felmehetsz a járdára, persze csak óvatosan, de hát a muszáj ugye nagy úr, de motorral pölö tényleg szopás. Még jó, hogy azért vettem, hogy majd milyen gyorsan beérek vele a dolgozóba…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.