Ideális szervező afterfart.

Volt ugye az a cikk eszpeetől az ideális szervezőről. Egyetértettem vele, ma is egyetértek: az ideális szervezőt 2006-ban úgy hívják, hogy jegyzettömb meg golyóstoll.

Mégis, az ember próbálkozik: a lipilee.hu új fícsöre, hogy megpróbálom közelebb hozni a programjaimat az olvasóimhoz és magamhoz. Általános probléma, hogy aki találkozni akar velem, nem tudja, hogy hol vagyok (nem beszélve magamról), na ennek próbálom elejét venni. Kint a jobb oldalon megjelent a “Where’s lee” calendar snippet (a fotóblogletek fölött keresd, és igen, a “Where’s Wallee” utánérzése); egyrészt (főleg?) magamnak is megpróbálom vezetni, hogy mi van (határidőnalpó funkció), másrészt próbálom majd követni benne, hogy adott este épp melyik helyen vagyok felbukkanós. Maga a “Where’s lee” szöveg pedig link a naptáram publikus részére.
Nem titkolom, hogy a dolognak van tesztelési célzata is: a naptár alatti engine a Webcalendar nevű, PHP-alapú webes naptármegoldás sok fícsörrel, ami a közeljövőben képes lesz arra, amire én régóta vágyom: egy full iCalendar-kompatíbilis, weben is szerkeszthető csoportos naptármegoldás, LDAP-, meg mindenféle támogatással, tehát a tömegekre is felkészítve.

Egyelőre egyjuzeres a dolog, később bővülhetünk, de az már egy másik sztori lesz, másik fórumon.

“Ideális szervező afterfart.” bejegyzéshez ozzászólás

  1. webcalendar rulez, tobb eve hasznalom, igaz csak privat cuccokra.
    teljesen korrekt es fejlesztik is, asszem meg tan bugot is reportoltam es pikk-pakk javitottak.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Loading Facebook Comments ...