Kollaboratív featúrák tesztje.

Aztán van itt még két dolog amivel a nagy nyilvánosság elé tárulok – egy geek kérdés, meg egy autós geek kérdés:

  1. Tegnap hajnalban centíroztattam az autó kerekeit. Az ok: fura, tompa doboló hang jött a jobb hátsó kerék felől, olyan, ami kerékfordulatonként érződik, “zötyög” is a kocsi kicsit. A kereket kicentíroztákkicentrírozták, feltöltötték nemesgázzal a gumikat, átnézték mindet, hogy nincs-e szövethiba, vagy valami szög esetleg beleragadva (nem volt), helyükre forgatták a gumikat, majd visszaadták – és a hiba nem szűnt meg, a kerék ugynúgy dobol, mint előtte. Mi lehet ez? Az autó most volt 30 ezres szervízen, nem emlékszem különösebb padkázásra-, illetve kátyúzásra. (Ráadásul mindkettő nyomai a gumin kellett volna, hogy látsszanak.) Csapágy nyilván nem, az folyamatosan morogna, úgyhogy most éppen wtf fejjel passzolok.
  2. Jul gépe fura hibajelenséget produkál: abban a pillanatban, hogy hálózatot talál, kék képernyővel lefagy. A jelenség független a hálózati interface típusától, WiFi és “drótos” háló esetében is megcsinálja. Próbáltam: DHCP kikapcs (fix IP), WinXP SP2, Autopatcher install, hálózatos programok kikapcsolása. Ja, igen: ugyanis hálózatos csökkentett módban tökéletesen működik az egész. A kérdés tehát inkább az, hogy mi az, ami fut “teljes” módban, de nem fut csökkentett módban – a hiba valahol ott lesz.

Szerinted?

8 hozzászólás “Kollaboratív featúrák tesztje.” bejegyzéshez

  1. 1. nekem egyszer csinalt olyat a gumis “szakember”, hogy kifelejtette az egyik felnihez tartozo kozpontosito/szukito gyurut. Szepen fel lett csavarozva, mentem is vele egy napot, de nagyon furcsan viselkedett az a kerek..

  2. Nekem a(z újonnan beszerelt) hálókártyámat nem szerette így a gép, úgyhogy újrawindóz lett a vége.

  3. nem tudom milyen gumiszettel futsz, ha csinalsz egy elso sor – hatso sor cseret kijon h kerek v futomu – v akar fek – hiba.

    autoszereles rulez, ma megjavitottak a kocsimat, nem nyikorog minden jobb kanyarban.

  4. Amióta AGP UHU Binux Optikai Rendszert használok, 43%-kal kevésbé kopog a Fóqszom futóműve, és azóta akkor sincs kék halál, ha úthálózatot talál.

    Válaszd Te is az AGP UHU Binux Optikai Rendszert!

    (Ugye nem gondolod komolyan, hogy vindóznál meg tudod mondani, miért szar? Ez most nem ilyen vak binux-fan hozzáállás, inkább csak tapasztalat. Logolni nincs ideje a kékhalál előtt? Mi a processlist, amikor meghal? Mi a processlist, amikor nem? Milyen hálózatos szoftvereket állítasz le? Mit csinálsz, ha a beépített és kikapcsolt tűzfal miatt hal meg az OS (lol)?)

  5. Holnap nem tudod behozni Jul laptopjat? Hatha tudunk egy branstorming session-t tartani, aminek a vegere osszesoprunk nehany hasznalhato otletmorzsat. :D

    Egyebkent szerintem a service-ek kornyeken nezz korul.

  6. Centrum -> centriroz.
    Lehet, hogy gorgozni kell a felnit.

  7. uh, centríroz, nyelveur radical kategória, köszi!
    könnyűfém felni, egyébként.

  8. Az is tud serulni. Azt nezd meg, hogy mennyi suly van rajta. Ha sok (nemtudom, 30g), akkor gyanus.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.