Tűzijáték 2006.

Na lássuk csak, for the record:

  1. Vasárnapra esik gusztushúsz, így a balatonról feljövő dugó keveredik a tűzijátékos dugóval.
  2. Baszomnagy vihar elmossa az egészet, fák dőlnek, ablakok törnek, itt-ott áll a víz.
  3. Baszomnagy vihar miatt a rakéták egy része nem robban fel; emiatt a tűszerészek lezárnak egy csomó körzetet, fel nem robbant, de kilőtt rakéták után kutatva. (It’s fun to live on Gellért hegy…) Lánchíd, rakpartok, Hegyalja út lezárva.
  4. Vidéki, rutintalan drájverek és budapesti faszok állnak keresztben a kereszteződésekben.

Azt hiszem, ennyi. Két gondolat:

  1. Attól tartok, Szent Istvánnak elege lehet abból, hogy minden baromságot az ő nevével fémjeleznek. Ha engem kérdezel, ezzel üzenni akart.
  2. Ne ülj autóba. Úgy kábé holnap reggelig.

5 hozzászólás “Tűzijáték 2006.” bejegyzéshez

  1. Direkt 9 órára jövök fel vidékről, hogy elkerüljem a tüzijáték dugót. Minden OK, forgalom enyhe, látványos villámlás és tüzijáték buda irányában. 9:10 perc Kerepesi – Hungária kereszteződés. A Kerepesi úton valami szürke homály látszik, gyanús :))
    Szólok asszonynak, hogy _most_ húzza fel szépen az ablakot. Végszóra, a Hungárián keresztben elvonul egy homokvihar, száll a törmelék. 2 perc múlva már zuhog, ezért mégsem ugrok be öcsémhez kipakolni pár cuccot. Repülnek a faágak, minden fa gyanúsan imbolyog, így rövid úton hazatűzök, kocsi legyen mielőbb mélygarázsban.
    Vihar vége, 11-kor átmegyek öcsémhez, útközben mindenhol letört faágak, cserepek, száguldozó rendőrautók. Bakker, ha valami szimpatikus mellékutcában parkolnék akkor most talán 3 évi garázsbérlet ára is kevés lenne a kocsi tatarozására.

  2. balatonról jöttem haza 10-11 körül, este (nem mulatni voltam), gondoltam majd okos leszek és a lágymányosi/hungária kombón jövök, de hát nyilván valami ok miatt minden második lámpasor sárgán villogott

  3. Ma reggel hazajövet Balcsiról (direkt nem csúcsidőben) is némi megfontolás után Normafa-Chile-Rózsadomb útvonalon. Egész járható a Szabadság-hegy… Ja, Alsóörsön a tüzijáték 9-ről postponed volt 9:50 – ig. Eddig volt szél+kis eső. Szeretem a nyugalmat – évek óta százezerszer jobb a Balatoni ünneplés.

    Na, coffee break ends. :/

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.