Bringafregoli.

Bonnie kérésének eleget téve.

Szóval a Savoya Park-os Obiban voltam tegnap, és darabonként négyeze’ vettem két ilyen bringafregolit. (Kép majd este uopdate-ként.) A lényege, hogy 20 kilót bír el max (ha 20 kilónál nehezebb bringád van, akkor ez neked nem pálya), max 4 méter magasba tudod felhúzni vele a bringádat (nálam 4,20 a belmagasság, de szerintem azt még kibírjuk), ergo lent nem foglalja a helyet. Két akasztója van, az egyik egy kétkampós cucc, az meg a kormányra, a másik meg egy ülés alá akasztható spéci üléskampó, az értelemszerűen az ülés alá. Aztán ha beakasztottad, akkor felhúzod, és kész is vagy.

Live testing tapasztalatok hamarosan.

9 hozzászólás “Bringafregoli.” bejegyzéshez

  1. sós lével bőven áztatott bringa kezelését ne felejtsd ki a beszámolóból, köszi

  2. Gondolom azon izgulunk, mi csorog majd a nyakunkba. S(z)ar, latyak, dzsuva in dzseneral.

  3. majd feltaláljuk magunkat, elvégre mi vagyunk a teremtés koronája, és mondjuk megvárjuk, míg leszárad a cucc az eszközről.
    vagy megtöröljük.

  4. A letorles elkotelezett hivekent nem is izgulok igazabol :) csak probaltam beleelni magam az izgulosok helyzetebe.

  5. hát hogy a csöpögős bringával mit kezdesz, azt is felakasztod-e vajon vagy mi. nem hiszem hogy úgy meg lehetne törülni a gépet hogy szobatisztává váljon.

  6. sajnos most is lakásban kell tartani. ha nagyon szutymákos lesz, akkor majd megvárom, amíg megszárad, addig meg )mint ahogy most) foglalja az előszobában a helyet.

  7. En jelesul egy muskatlisladat-tarton (rosseb sem tudja a rendes nevet.) tarolom a bringam.

    Korfolyosos berhaz, korlatra ladatarto, arra bringa + lakat

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.