Kőcségtérittés.

Csókolom, akkor a már bejáratott precedens alapján tessenek nekem lécci kifizetni a 2006-os évi kőccségeimet, csókolom.

Hogy maximálisan becsületesen járjak el, alapul veszem egy másik erkölcsileg kikezdhetetlen kolléga (Göndör “17,8 millió forint” István) listáját:

Ha tételesen elszámolnánk a kiadásainkról, még több lenne a költségünk. Többek közt albérletre, rezsire, mobiltelefonra, parkolásra, irodafenntartásra és utazásra költünk nagyon sokat.

Őszintén szólva valamit elronthattam, mert lakásköltségek + rezsi + mobil + parkolás + iroda + utazás nálam nem több, mint havi 300 esszeh. (Na jó, az irodát a seggem alá tolják, nem úgy, mint a gonosz parlament, ja bocs az is a segged alá tolja, de a T. Képviselő Úr biztosan csak tévedésből fizet érte, meg a népjó, ugye.)

Szóval akkor 300 esszeh szorozva 12, egyenlő akkor 3.600.000 magyar forintot lesznek kedvesek. Számlát nem tudok hozni, mert a fiókban turkálás a mobilszámla után nem csak a képviselőket, engem is megvisel, de anyukám is megmondhatja, hogy általában igazat mondok, úgyhogy tessék elhinni. Meg különben is: jár, nem? Én se értem, hogy mit vergődik ezen a magyar népesség kb. 100%-a, erkölcsileg kikezdhetetlen vagyok.

Jujj, most jut eszembe, hogy a számtalan üzleti vacsoráimat (nyáron szinte naponta, Szóda, Szimpla, Tűzraktér, megannyi kőkemény tárgyalás, melyről, és ezt őszintén jelentem ki, az összes fél elégedetten távozott, álláspontjaink szinte mindig jelentősen közeledtek) majdnem saját zsebből fizettem! Na akkor lássuk csak, mondjuk… de mit is számolok itt, hisz kikezdhetetlen vagyok, hiteles, és legfőképpen erkölcsös, szóval akkor spékeljuk meg az eddigi cechet még egy millával mint sörköltség, akkor 4,600,000 forintot, lesz kedves.

De most tényleg: hogy a túrós picsába lehet egy év alatt 18 millió forintot költségtérítésre felvenni? Hogy a büdös faszba költesz havi 200 esszeh (de, na jó, mindennel együtt mondjuk 500 nettó) forintból havonta másfél milliót? Magyarázd meg, mert mindjárt én is elmegyek képviselőnek!

6 hozzászólás “Kőcségtérittés.” bejegyzéshez

  1. a 18 mihályt négy év alatt vették fel. így havonta csak 375 rugót költségeznek.
    és asszem ez nettó pénz, adómentes.

    + 200-valamennyi az alapbér (bruttó)
    + bizottsági pénzek

    könnybe lábad a valagam.

  2. Mondjuk a 200 valamennyit felesleges emlegetni. A bizottsági és egyéb pénzek miatt biztosan nincs képviselő, aki havi bruttó 500 alatt szakít.
    Abban is biztos vagyok, hogy az átlag az havi miller körül van.

  3. így én is ellenék. kapnék notebookot, telefont, ingyen utaznék, lenne végre titkárnőm (egy pár), nem szakadnék bele a munkába. emellett biztos lenne egy két haver, akinek kell segítség, itt-ott, esetleg ő nyerné meg a tendert, az se rossz senkinek.

  4. A fenteik mellé számold még ruha cipőpénzt, igenigen olcsó kaját piját kávét- igaz, ahhoz helyben kell lenni, a teljes napi sajtót- igaz, olvasni leginkább csak az összefoglalókat, ámde egészségbiztositás külön, azaz ingyen fogász, szemész, szemüveg- fodrász, welnwss, masszir és sorolhatnám- gyakorlatilag a keresnény csak a bankszámlát hizlalja- hát ezt kell nekülnk 9sszeadni

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.