Moneybookers + Skype: szarkupac.

2007-07-12-screenshot.png

Meglehetős mélyrepülésben van a Skype Business + Moneybookers társulás, hetek óta nem tudok nekik rendesen fizetni. Ez az a terület, ahol egy SIP szolgáltató meg tudná szorongatni a Skype tökeit, ha venné a fáradságot. (De általában nem veszik, prove me wrong.)

A Skype-ból közvetlenül a Moneybookers hitelkártyás fizetési opciójára haladva egyáltalán nem működik semmi, a nem létező credit card limitemre hivatkozva – barmok. Cserébe ha előbb a Moneybookers felületen külön, kézzel feltolok a hitelkártyáról pénzt, akkor a megnvelt egyenlegből már tudtam fizetni a Skype-on. Dupla mennyiségű klikkolgatás, és persze minden elrontott, vagy nem megfelelő info hiányában újrakeresendő info miatt a Skype és a Moneybookers fos interfészére be kell újra logolni, mert őfeléjük a cookie-t még nem találták fel. (Tudom, security, de könyörgöm, ha ott van másik tabon megnyitva az admin interface, akkor ne kelljen már újra belogolnom!)

Mindez persze működött tegnapig, mert most megint kitalált valami újabb credit card upload limitet a köcsög Moneybookers, ami miatt egy levélben (!) történő verifikációra van szükség, ami újabb 2-3 nap. (Szerintük. De ők Luxemburgban vannak, én meg Magyarországon, és ezért inkább az 1 hétre tippelek.)

Közben jelenleg éppen 23 ezer forintom csücsül a Moneybookers accounton, amit nem tudok felhasználni, mert a kurva Skype-nak 800 forinttal több kéne, de a szájbakúrt upload limit miatt nem tudok feltölteni. Botrány? Botrány.

Mindemellett a Moneybookers külön megörvendezteti az embert azzal, hogy a próbálkozások kb. 30%-ában timeoutol, és “connection interrupted” hibával eldob. Ilyenkor belogolás újra, és kezdheted elölről. És azt sem kell külön kiemelnem, hogy se a Skype, se a Moneybookers nem válaszol az ügyfelei support request-jeire (a Skype Business felület ugyanis több sebből vérzik más téren is, szimpla bughegy), hiába hagysz ott majd’ félmillió forintot havonta.

Nem is tudom, hogy ekkora szart miért nem rak meg hátulról az EU valamely mindenre figyelmes szabályozó nemiszerve.

Egy gondolat “Moneybookers + Skype: szarkupac.” bejegyzéshez

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.