Apró-cseprő.

  • Korábbi hír: még múlt csütörtökön volt a Fekete Sárkány 60 ezres szervízen. (Plusz egy futóműállítás.) 87 ezer forint, oh my fucking god!
  • Az új OTP webes felület az esetek kb. 60%-ában lefagyasztja a Firefoxomat. Valami wicked JavaScript lehet benne, csúnya halált hal tőle a Ffox.
  • Pluszpont viszont az OTP-nek az új akciójáért: ha most lemondasz a papíron kiküldött számlaösszesítőről (who needs it anyway), akkor havi 99 Ft helyett csak havi 49 Ft a számla díja. És: le lehet mondani a webes felületen is. Kis lépés ez nekem anyagilag, de ha elkpzelem, hogy mennyivel kevesebb nemszelektív szemeteskukára ítélt papírt fog az OTP kiküldeni ezután az akció után, akkor respect. (Persze jó lenne, ha működne a webes felület, hogy be tudjam állítani.)

Update: Megint lefagyasztotta, remek OTP, ügyes. Opera alatt egyszerűen csak nem töltődik be. Megint felmerül a CIB-re váltás gondolata. Hogy a picsába tudok így átutalásokat indítani?

8 hozzászólás “Apró-cseprő.” bejegyzéshez

  1. Azért a papíron kiküldött havi számlaegyenleg némely hitelfelvételnél (nem csak nagy dolgokra kell gondolni, hanem akár egy részletre vett mosógép) igen nagy előny tud lenni.

    Ha nincs, s mégis kell ilyen, a fiókban, tárgyhóban ingyen (leszámítva a sorbanállást), korábbiakról 4-600 Ft.-os nagyságrendért lehet kérni, oldalszámtól függően.

    A CIB jó választás (mondom, mint aki két másik banknál van folyószámlailag/hitelileg, de az említettnél dolgozott)

  2. menj át a K&H-hoz. működik linux/firefox alatt stabilan, használom már egy ideje.

    CIB-ről számlaügyben nem tudok nyilatkozni, de lízinggel megszivattak rendesen szóval előítéleteim vannak velük szemben.

  3. XSAk-nak: valami hiteles egyenlegértesítőt ad az OTP elektronikus, meg minden, ha ki kell nyomtatnod. Olyasmi lehet, mint az elektronikusan generált számla. Ha másodszor kéred, vagy van közben paírosod, már rá van nyomva, hogy “Másolat”. Pár hónapja legalábbis. Azóta nem érdekelt.

    Lee-nek: fogadunk? beírsz az infóba, hogy Linux meg, Firefox stb., visszaírják, hogy telepítsd az ie7-et, vagy frissíts, ilyesmit. De ezt már tudod, nem? :-)

  4. Respect? Mire föl? Más bankok már évek óta tudják mindezt. Küldenek emailben számlaértesítőt és szevasz. Díja sincs. Miért is lenne?
    Respect OTP? LOL

    OTP az a bank, amely átlagos forgalom mellett kb. havi egy ezressel levesz téged a többi normális bankhoz viszonyítva. Ez sokakat nem zavar, de én inkább OTP részvényt veszek, mint számlát vezetek ott…

  5. cib a legjobb bank, szvsz, bár internetbankolni nem mindig tudok ffox alól, de nekik még ezt is elnézem.

  6. CIB-nél dolgozom, ergo sokat használom a cumóinkat, opera és ff alól nálam működik az ibank. Online számlacsomag díja 100-150 körül lehet havonta számlaaktivitással, viszont ingyé utalhatsz.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.