A csőcselék.

Nem tudom magamat beleképzelni abba az élethelyzetbe, hogy egy pláza (plázabazmegklára!) megnyitójára elmenjek, just for the sake of it. Azt meg végképp nem, hogy még fel is legyek háborodva a kései megnyitás miatt. Hát mi a ferde faszt akartok emberek?

A személyre szabott megoldásokra és a szolgáltató szektor hatalmas fejlődésére vágyakozom. Magyarország miért nem ebbe az irányba halad öles léptekkel?

-kérdezi Józsi.

Amíg emberek tömegesen tódulnak egy ilyen megnyitóra (what a fucking exclusive fucking venue!), nem lesz iten személyre szabás, teszem hozzá lemondóan.

3 hozzászólás “A csőcselék.” bejegyzéshez

  1. 1. ezek szerint mégiscsak nagy a munkanélküliség, ha ennyien ráérnek.
    2. inkább csak azért nem nyitottak meg, nehogy kötbért (???) keljen fizetni, mert nemmondanám, hogy átadható állapotban van.
    3. a kedvenc idézetem a cikkből:

    “Andi és Margit:
    Körülnézni jöttem, nem várjuk meg a nyitást, ezt a hülyeséget. Munkaidőben vagyunk itt. (wtf!!!!!) Megvan a véleményem erről, akkor minek rendelik ide az embereket, most az esőben meg a hidegben…”
    (nekem meg azokról, akik a munkaidejüket erre fordítják, illetve az ebédszünetüket…)

  2. Halkan jegyzem meg, hogy anno az Árkád megnyitójára én is elnéztem, mert épp valszeg kifolyt a szemem a Cossaks-tól a koleszban. Nem mindenki a kuriózumot keresi az ilyen megnyitásokban, valaki egyszerűen csak szeretne vásárolni a korlátozott számban rendelkezésre álló akciós áruból. Nyugdíjas, diák, munkanélküli miért ne élni egy ilyen lehetőséggel?

  3. frank, részben jogos. egyrészt nem tudtam az árengedményekről, másrészt te is és én is tudjuk, hogy vannak máshol is olcsó cuccok.
    a durva az, amikor valaki azért megy oda, mert hú nyit egy pláza. nekem visszatetszik.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.