Évvégi lol.

Az év végi BoingBoing termés aranyos:

  1. Részeg kutatók bunyóztak a déli sarkon. Itt jegyzem meg, hogy az a Michael Palin, aki a világon mindenkivel leült beszélgetni az orosz tajgától a kínai vonaton át az afrikai kuruzslóig, az Amundsen-Scott bázis személyzetéről lepattant: nem hogy beszélni nem voltak hajlandók vele, még aludni is csak kint tudott, a bivakban. American hospitability?
  2. Részeg (na jó, józan) papok bunyóztak Jézus feltételezett születési helyénél. Ennél jobban akarva se lehetne lejáratni az egyházat, mindenesetre én jót röhögtem rajta — arra való.
  3. 2008 január 1-től tiltva van a 2 grammnál több lítiumot tartalmazó akksik felvitele a repülőre Omerikában. A laptopod nálad lehet, az elemet, sorry dude, otthon hagyod. Kicsit lol, de persze inkább szánalmas. Mark (Frauenhederhoferpunker) megjegyzése pihentségről ad tanúbizonyságot:

    The TSA has discovered that on January 1st, 2008 lithium batteries are going to become more dangerous than they were on December 31, 2007. Thankfully, they’ve taken action by forbidding them beginning in 2008.

6 hozzászólás “Évvégi lol.” bejegyzéshez

  1. repulogepeken akkor adnak konnektort? :) (reg jartam mar repulovel kitudja mit fejlesztettek) _allitolag_ vannak olyan vonatok valamely tolunk nyugatabbi orszagban ahol a vonatokon van konnektor es valahogy net is van, talan wifi, de mint irtam allitolag…

  2. isten b****a amerikát!

    VISZONT hogy ne csak a rosszat lássuk mindenben, a reptereken el kell kezdeni árulni NiMH elemeket amiket nyilván leadsz a másik reptéren, csak be tudod fejezni amit amúgy be akartál a gépen.

    az aksicserére meg az a megoldás, hogy mielőtt feladod a poggyászod, kedves hosztessz vár adapterrel , bedugod a masinát aztán gyorsan akksicsere.

    amúgy pedig ez akkora lol! gondolom az üzemanyagcellás cuccokat, amik pont arra lennének jók, hogy akár egy 10-12 órás repülőutat is kibírjanak, gondolom SOHA nem lehet majd felvinni repülőgépre mivel az alapból folyós.

  3. na jó akkor elolvasva a forrás oldalt azt azért hozzátenném, hogy a kabinba szinte mindent felvihetsz, mivel a rendelet célja az, hogy az egyre gyakrabban lángra kapó elemek ne kerülhessenek a csomagtérbe, csak a kabinba, mert ott a crew-na több lehetősége van a tűzoltásra.

  4. b+, azért vegyük már észre, h nem az a gond, hogy a röpülőn nem tudtok tetriszezni, hanem az, hogy az óceán másik oldalán nem lesz a laptopban egy kibaszott akku sem, hacsak nem veszel mégegyet az idióta jenkik miatt.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.