Új postaládák.

Tekerjen Ön is fel a lipótmezei postahivatalba 30 fokban hivatalos iratot átvenni!

Ennek kapcsán viszont sikerült lencsevégre kapnom a csodálatos új postaládákat, amik annyira korszerűek, hogy egyből le kellett cserélni a régieket mennyiért is, másfélmilliárd forintért? Lényeg a lényeg, ilyen kéremszépen a postaláda 2.0:

Összetevők:

  • bádoglemez;
  • matrica (a koranyári melegtől már kicsit megadta magát);
  • bénán festett csíkok;
  • nagybiztonságú suliszekrény-zár;
  • ragasztott műanyag trombita logo;
  • kézzel írott “ürítés” cetli.

Továbbra sem értem, miért kellett a régi, masszív (-nak tűnő) és szép ládákat lecserélni (de, sajnos értem): erről ugyanaz a silányság süt, mint a felújított metrómegállókról, vagy a 2 hónap alatt szarrá repedező betontéglákra cserélt gránit útpadkákról, de tudnám még említeni az 1 év alatt vályúsodó felújított utakat is.

Szóval hiányoznak kicsit a régi postaládák. (Külön üdvözlöm a döntést, hogy a házunk sarkáról eltávolították a régi postaládát, most adhatom fel a Krisztina postán a leveleimet.)

3 hozzászólás “Új postaládák.” bejegyzéshez

  1. A lipót posta legjellegzetesebb vonása mégis inkább az az ostoba, bunkó paraszt repedtsarkú picsa, aki a küldemények átvevő ablaka mögött tanyázik. Na annak kéne a koponyáját ezekkel az új ládákkal péppé alakítani. Valszeg csak víz és némi sötét anyag maradna utána.

  2. Á dehogy csak rikitozni és sikitozni és ákozódni kell vele, és akkor másnap TÉNYLEG kikülsdi a leveled :-)
    amúgymeg régi vágyam átvenni egy gyönyörű régi ládát szocialista megőrzésre, tehermentesitendő a postát.
    Valaki?

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.