Misc.

Egyrészt tegnap tömegközlekedtem (autóval, utána villamossal), és megállapítottam, hogy ennek a városnak igazából egy Critical Mass ide vagy oda már tökmindegy. Lehet minket utálni érte, de a valóság az, hogy a város ebben a formában közleked- és élhetetlen. (Az, hogy autóval az, megszokott, de hogy a villamossínre is rámászik az autós közlekedés, és emiatt az is döglött, számomra új. Persze amennyit én villamosközlekedek…)

Mindeközben a hétvége folyamán elvilg belekerült némi tuti a gépházba, és most pattanósabb a site. Kisebb leállásokra most mindegyik vason számíthatunk, mert frissítek ezt-azt. (Apache, PHP, stb.)

Az ellenpóluson elérhető közelségbe került, hogy mintegy 5 hónap után pénz álljon a házhoz a Leonból. (Amit, ugye, városban minek vezetni, lásd fent; de arra már nagyon vágyom, hogy kocsibbabee, ablakotlee, könyökötkii, kettesbebee, aztán inet Horvátország, vagy valami.)

Na aztán: keresek 12x12x8 cm méretű (mini ATX szabvány tán?) tápegységet, barebone gépbe (nem a Shuttle). Ha tudsz üzletet, ahol van, vagy hajlandók berendelni, ne habozz szólni: a gepbolt.hu és az Aqua már határozott nemet mondott, és a Qwerty és Edigital felől érkező válasz tekintetében sem táplálok vérmes reményeket. (Huh.)

Hoppá, megvan a táp, a Qwerty-től, bigup.

Egy gondolat “Misc.” bejegyzéshez

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.