Diplomass, Ubuntu.

A Diplomass sikerességét most nem próbálom megítélni. (Mert ha pozitív, akkor én vagyok a beképzelt, ha negatív, akkor meg mit nyavalygok.) Még nem láttam a media coverage-et, de kint volt 2 tévé és néhány sajtófotós, illetve végig kamerázott egy lelkes egyed. Esztert pofánvágtam a megafonnal, ez feltétlenül a sikertelen vonalat erősíti (szórí), az időjárás dettó, a Parlament előtti teret elfoglaló (és ezáltal a bringaemelést ott meghiúsító) vidám motorosok (biztos vidámak voltak, mert zenét hallgattak és kiabáltak) dettó. Viszont az időjárás ellenére eljött a bejelentkezett diplomaták nagy része, a rendőrök nagyon rendesek voltak és a segítségükkel át tudtunk tekerni az egyébként illegál kategóriás Lánchídon, és még így is belefértünk az időbe, és végső soron bringáztunk egy 20-ast — ezek mindenképpen jó dolgok, külön-külön is. Az élményt köszi, jó buli volt.

Aztán jön az új Ubuntu (most hogy desktopon is stabil a régi), és mivel olyan baromi gyakran frissülök mostanában, simán kitehetem ide postba a countert:

Ubuntu 9.04 - a desktopodra, netbookodra, szervereden és a cloudban

A “régi” Ubuntu pedig tegnap megkezdte alapvető dübörgését a CM új (egyelőre csak átmeneti) virtuális vasa alatt. A héten valamikor átemeljük a tartalmat is.

3 hozzászólás “Diplomass, Ubuntu.” bejegyzéshez

  1. Ehhh akkor tik voltatok a Lánchídon. Volt szerencsém(?) :P 3 autóval a Mass-a után menni. De Téged nem láttalak.
    Hát mit mondjak, Budán nem sokat vótatok… (Lánchíd-az Alagút előtti körifori-Lánchíd).
    .
    Ja, és így legalább értelmet nyert az 1el korábbi bejegyzésed. :)

  2. a bast.deja.hu meg van dögölve :(
    „No input file specified.”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.