Das Beton.

Szombaton vettünk egy 16 LED-es fényforrást (aka. lámpa) az íróasztal fölé. Nagyon fehér (kékes) fénye van, nagyon állatul néz ki, és összesen fogyaszt 3,6 W-ot. (És a wengé íróasztal bevilágításához tökéletesen elég.) Nem kell ugye külön hangsúlyoznom, hogy az XPC Shuttle és a Das Keyboard mennyire ultrabrutál látvány, amikor LED-es lámpával világítod meg?

Az is egyértelmű innentől fogva, hogy az ágy fölötti olvasólámpák eddig nyitott problémáját is ilyen lámpákkal oldjuk meg.

A melegrekordra való tekintettel Beton egész délelőttöket üldögél az ablakban, ezt csak akkor szakítja meg, amikor egy félelmetes szomszéd megjelenik gyakorlatilag akárhol a házban — ekkor megijed és beszalad a szobába. Hihetetlen, hogy ebből a kis göthös állatkából…

…ez a gyönyörű párduc-ifjonc lett:

(Lehet gyönyörködni.)

Aztán tegnap Jul felavatta a bringáját. A nagynyomású pumpám konkrétan beletörött abba, hogy a Koga Miyata kerekébe legalább 7 bart kéne nyomni, és az OMV kutakon rendszeresített csodapumpák is kiakadnak 6,5 bar környékén. Köszönettel veszek minden ötletet, hogy hol tudunk 7-10 bart beletenni a gumikba.

A mai nap pedig Solymárfork, favágás, aztán bbq jegyében fog telni, miután megettük a tükörtojást. Over and out.

4 hozzászólás “Das Beton.” bejegyzéshez

  1. a futaroktol tudom, hogy ugy kell csinalni, hogy le kell engedni teljesen, aztan egy szuszra felnyomni addig, ameddig lehet. mukodik…
    a legtutibb pumpa amugy a meszaros utcai mol kuton van. az siman belerakja a hetet enelkül is.

  2. 7 bar problémakör:
    Városmajor 32/B, Lajos mester? Fel is fújhatod nála, meg persze vehetsz is egy tisztességes műhelypumpát…

  3. tavaly még a kálvin téri benzinkút egész jókat tudott, bár néha előfordult az is rossz formában, de ha jó volt, akkor 8-at simán fújt.
    de már régen fújtam ott, nemtom azóta mi a helyzet.

  4. Öröm látni, mily jó napsütés esik arrafele :-)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.