Lakás update.

A hétvége lakás szempontból sem telt eredménytelenül. Implementáltunk egy új mosogató alatti kigurulós-rácsos megoldást (mosogató alatti kupi felszámolva!), végre összeraktam a még a múltkori féléves Yoneked!-leállás közben szétbombázott telefon setupot (népszerű politikusaink ismét elcseveghetnek a faxszerverrel), és felszereltünk két lámpát a falra, bár ezekbe még izzó kell, meg az egyikre bura (búra? mindegy, kupak, azt’ kész) — de felfúrtuk, helyükön vannak! És persze rendrakás, takarítás, hűstőszekrény mögötti status quo beállítás és hűtő helyre igazítása.

Aztán van egy darab új, végre kényelmes szék (dió+bőr, de Jul majd biztos kijavít), új monitor nekem, másodlagosnak, egy gömb lámpa, ja és mintha még a korábban beszerzett-felszerelt LED-es íróasztal lámpát sem említettem volna.

Tevékenyek voltunk, na.

Ja és hogy is hagyhattam ki a felsorolásból a kis kozolasztalt, ami az egyik legjobb dolog az atomenergia feltatlálása óta. Simán úgy tudok kanapén gépezni, hogy közben az orrom előtt van a kávé, nem az ölemben van a notebook (melegedési és utódnemzési problémákat elővetítve), egyszerűen nem is tudom, eddig hogy voltam meg nélküle.

2 hozzászólás “Lakás update.” bejegyzéshez

  1. egy konzolasztal shot vagy beszerzesi forras? nagyon jol hangzik es regota fejben van egy hasonlo otlet ;) amugy olben notebook csak ezzel: lapinator.com, ket eve hasznalom utazgatas kozben.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.