Városminort a parlamentbe!

Tisztelt Nagy Anna Alma kisasszony!

A Köztársasági Őrezred 2010. évben ünnepli elődszervezetei fennállásának 250. évfordulóját. A jeles esemény kapcsán 2010. március 01-én 10.00 órakor kerül megnyitásra az Őrezred történetét bemutató kiállítás az Országház Kupolacsarnokában és a Felsőházi Társalgóban. A tárlatot Katona Béla, a Magyar Országgyűlés elnöke nyitja meg, köszöntőt mond Sólyom László, a Magyar Köztársaság elnöke, pohárköszöntőt mond Bajnai Gordon, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.

A jeles eseményt meghittebbé tenné, ha a Kórusuk megtisztelné részvételével a rendezvényünket és XVIII – XIX. zzázadi zeneművekből 10-15 perces előadást tartanának.

Tisztelettel:

[ezt a nevet nem biztos hogy itthagyhatom] r. hadnagy

2 hozzászólás “Városminort a parlamentbe!” bejegyzéshez

  1. Gratulalok ugyanakkor ezzel azert vigyazzal ilyen politikailag verzivataros idokben amikor a jobb es bal helyet cserel a lenn es fennel (nem okvetlen ebben a sorrendben, es lehet hogy az elol- es hatullal, ha a negyedik dimenzito nem is szamitjuk).

    Meg a vegen elkonyvelnek Magyar Orszagyulesistanak, Magyar Koztarsasagistanak, esetleg miniszterelnokistanak. Egy esetleges meretezesi hibanal fogva emiatt barmikor felnyalhatja az egesz univerzumot egy kutya.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.