Roki Phaeton.

VW Phaeton rokkantigazolvánnyal szabálytalanul parkol, az mém? A tulaj vagy egy maffiózó aki szarik a morálra, vagy egy maffiózó, akit lábon lőttek. Mindkét lehetőség kellően jó ok arra, hogy ne menjek vissza lefotózni.

9 hozzászólás “Roki Phaeton.” bejegyzéshez

  1. ha nem állja el az utad úgy hogy a pedál véletlenül hozzáér valamihez az autón akkor már mindegy.

    egyébként rohadtul gyorsan fel kéne lépni a rokkantkártyák illegális felhasználása ellen, mert _kivétel_ nélkül mindenkiben az ötlik fel ha egy nagyobbacska autót lát rokikártyával parkolni, hogy ez biztos vette/lopta/hamisította

    a mozgássérültek mind szegények és kisautóval járnak?

    nem hiszem. tisztázni kéne ezt.

  2. >17 millió az alapára. Ebben az árkategóriában szerintem már azért a tulajdonosok elég nagy része véli úgy, h a rokikártya alanyi jogon jár.

  3. a legdurvább a rokikártyás nagylimuzin volt… asszem még az index címoldalát is megjárta anno… egyébként meg nyugodtan matricázhatod ha nincs 8-10 méteres körzetben a tulaj, hiszen úgyse ér utol, feljelenteni meg nem tud mert kárt nem okozol. toljál rá valami jóféle ‘bunkó vagyok’ matricát :)

  4. @SE a hosszú Hummerről tudok. mindkettőnek volt.

    de ez olyan dolog, hogy nem kell, hogy az övé legyen, elég ha egy rokit (mit rokit bazmeg az Mozgássérült, már én is átveszem ezt a gennygóc szót). Szóval elég ha mozgássérültet szállít.

    utólag meg bizonyítsd be hogy nem tette.
    egy phaetonos szerinted mennyi idő alatt szerez mozgássérültet aki állítja hogy igen, őt szállította.

  5. Kis vöröskeresztes matrica, meg CD matrica nem volt rajta? Mert azoknak van még nag szezonjuk. Mindenki orvos, meg diplomata, meg még ezerféle indok, hogy lehessen parkolni otrombán.

  6. Vidéki kisváros. Hősünk 2007-ben az “Év Vállalkozója” lett, féloldalas interjú a helyi kanászkürtben.
    Személyautókban eddig az “eredetiusa” dolgokat kedvelte: ofkóz Hummer, feketében.
    Tavaly aztán megajándékozta magát egy Bentley Continental GT-vel.
    A végleges rendszám még nem, de rokimatrica már megvolt. Mindkettőre.
    A megunt Hummer bónuszként szlovák rendszámmal fut.

    (Hja: hősünk “ifjabbkorában” aktív sportoló volt.)

  7. Az fel sem merült, hogy egy rokkantat szállított? Akkor is jogosult a kirakására…

    Tényleg tisztázni kellene ezt rokkantkártya dolgot, de mindkét szemszögből. Egyrészt, a kártya fényképes (vagy az előző verzió volt csak az?), de név van a hátoldalán és talán mintha arról is szó lenne, hogy a tulajdonosának ott kell lennie a közelben, nem valahol a harmadik határban…

    Francba, én sem vagyok tisztában ezekkel…

    Másrészt, miért ne fordulhatna elő egy menedzserrel, hogy lerokkant (gerincsérv nem figyeli a pénztárca vastagságát), és alig bír járni, jár neki a kártya, van neki és használja is. Mellesleg több pénzt keres legálisan, adózva havonta, mint én ugyanígy évente, akkor miért ne lehetne neki Phaetonja?

    Az ellenpélda (szemszög):

    23 éves Citroen BX-el vittem a majdnem apósomat kivizsgálásra kórházba. Nem raktuk ki a kék papírt, egyrészt, mert betörik a kocsi ablakát érte és többe került volna az ablak, mint amennyit a kocsi ért (~0), másrészt valami surmó lefotózhatta volna az autót, amint a tetején négy bringatartóval, elöl-hátul http://www.happybiketeam.hu felirattal, mozgássérült igazolvánnyal parkol a Péterffi Sándor utcában a mozgássérült parkolóban, és akkor én lennék a bunkó, és nekem kellene magyarázkodnom, pedig jogosan vettem igénybe és senkinek semmi köze hozzá valójában…
    Úgyhogy szépen kitettem az öreget a kórház előtt és elmentem pénzért parkolni. Ez Magyarország, mindent-fordítva-ország. Nevetséges. :-(

  8. “…Lakó parkok lakókra szarnak,
    világos kertes portás gettó,
    mozgás sérült igazolvánnyal
    bárhol megáll a terepjáról…”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.