Kávé mellé.

  1. Egyelőre nem tudok KGFB biztosítót váltani. MÁV-nál vagyok, ami ugye most felöltötte a szopóálarcot és a többiek földön fekve (illetve földön fekvése közben) rugdossák. Hajlamos vagyok elhinni a sikkasztásos sztorit, hisz magyarországon vagyunk; hajlamos vagyok elhinni a nemfizetéses sztorit, hisz magyarországon vagyunk. Érdekesek viszont a kommentek, hármat emelnék ki (a jelenlegi hatból):

    apoa48 2008.05.05. 02:21:23
    Csak azt nem értem, hogy a Trunkó féle szervezet miért van, eddig nem tűnt fel nekik,hogy az egyik tagjuk folyamatosan sikkaszt és problémákat okoz mindenkinek?

    prophet 2008.05.05. 03:35:20
    Benne van a szövegben:
    A MÁV biztosító egyesületet a többi biztosító (vagy akiknek érdekében állt) buktatták meg puccsal, mivel tovább akart terjeszkedni.
    Ilyen belterjes Agyarország. Szánalmas.

    dzsimi111 2008.05.05. 05:25:48
    Tavaj milliárdos buntitt kaptak a nagybiztositok !!!azokat miért nem zárták be? ök is a mi lovénkat huzták!!!

    Alaptétel: a biztosítok lopnak. És ez még csak nem is magyarország-specifikus. Szóval az is simán létezik, hogy tényleg csak a bűnbakkeresés, felelősség-áttolás tipikus esetet forog fent itt is.

    Érdekes helyzet továbbá, ha az Uniqa veszi át a MÁV KGFB ügyfeleket. (Az Uniqa határozottan cáfolta ezt az értesülést, tehát minden esély megvan rá – remélem mindannyian olvastuk Joseph Heller — Gold a mennybe megy című zseniális könyvét.) Anno azért váltottam Uniqa-ról Groupamara cascoval, mert az Uniqa 1 év után tiltólistára tett: úgy esett, hogy 1 éven belül egyszer volt egy önhibás (100 esszeh önrészes) törésem és egyszer végigtörték az ablakaimat, ez pedig olyan terheket rótt a cascomat gondozó Uniqára, hogy egyoldalúan felmondták a szerződést. (Meg is idokolták: nem éri meg nekik a biztosításomat fenntartani, ezért a vállalat hivatalos álláspontja szerint basszam meg. További kérdéseimmel pedig — ugye — forduljak az ott látható téglafalhoz.) Szóval mi történik, amikor hirtelen, ügyfélportfólió átvétele okán, megint Uniqa ügyfél leszek? Kiraknak?

  2. Ez viszont pártállástól függetlenül vidám: a VII. kerületben királyság lesz bringásnak lenni. Hunwald György ftw! És még wifit is tolnak a közterekre, my neonomád barátz.

Ennek örömére most helyett szerda reggel el is bringázunk Jullal vérvételre, a MÁV kórházba, szép szinergiája ez a fenti két hírmorzsának.

Egy gondolat “Kávé mellé.” bejegyzéshez

  1. Az átemelt kommentekhez:
    1: De, feltűnt. A MÁV ABE-t már lassan egy éve vizsgálták a hatóságok, most gyűlt össze a megfelelő mennyiségű bizonyíték. Trunkó-féle szervezetnek (MABISZ) nincs gyakorlatilag semmilyen ilyesféle jogköre, nem erre való. Jogköre a PSZÁF-nak van, de neki is korlátozott, ha bűncselekményt tapasztal max feljelenthet + nyomozati jogköre egyáltalán nincs. A VPOP, az már igen, gyakorlatilag ők pattintották ki a balhét (a PSZÁF-al karöltve).
    2. A sikkasztást is bizonyára ők követték el.
    3. Azért, mert kisebb balhét követtek el*, mint a MÁV ABE és vezetése. A bünti legyen arányos a bűnnel, ugye.
    *: ízlés szerint: bizonyítottak rájuk

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.