Segíts! Ellopták a Fekete Sárkányt.

Ma reggel az I. kerületből ellopták az autómat. Mivel lehet, hogy még a városban van, ÓRIÁSIT segítenél, ha nyitottabb szemmel jársz és egyből felhívsz, ha meglátod.

Telefonszámom: 06 20 928 9586
Az autó típusa: fekete Seat Leon
Rendszáma: JMX-700
Különös ismertetőjegye: a hátulján van egy Critical Mass matrica, ilyen:

Az autó pedig így néz ki:

ÓRIÁSI jutalmat kap, aki megtalálja nekem!

24 hozzászólás “Segíts! Ellopták a Fekete Sárkányt.” bejegyzéshez

  1. Én is sajnálom :(
    Igyekszem figyelni, hátha látom valahol.
    Kitartás!

  2. Bassz, Lipi. Figyelek, hatha latom – addig is a “kedves” tolvajok bekaphatjak.

  3. Így ismeretlenül is részvétem. Elküldtem ismerősöknek, multiknak billboardra, hátha látja valaki.

  4. sajnos ismerem az érzést. :( enyém is fekete volt és Colt, igaz harmadát se érte a tiednek. de legalább cascom sem volt.
    Ha volt a tiedben valami lopás elleni trüxi, akkor érdemes környező utcákban körülnézni, ezt már sokaktól hallottam. Unokatesóm GTI Golfja például úgy lett meg, hogy becsipogott a slusszkulcson a remote ülésfűtés, ami egy viszonylag nagy környezeten belülről volt vezérelhető. Aztán körbemászkált mindenfele és megtalálta egy ponyva alatt az utcán. Motorvezérlőt nem tudták kigyógyítani belőle.

  5. Nagyon sajnálom! Továbbítottam mindenkinek. Figyelünk….remélem eredménnyel.

  6. Szia Lipee!

    Több ismertetőjegy nincsen??? Karcolások, felni – egyedi vagy gyári, könnyűfém stb???

    Használtautó.hu-n és expressz.hu-n beállítottam Autóvadászt és hirdetésfigyelőt, hátha köv hetekben felkerül. Ehhez viszont a keresési szűkítéshez meg kéne adnod több adatot. Dízel azt látom, de köbcenti, felszereltség, kocsi belsejében jellegzetesebb kopások, karcolások, hiányzó gumiszőnyeg esetleg, kilóméteróra állása (bár ha sok úgyis visszatekerik :() ????

    Van egy nagyon régi Gepárd csoportos ismerős (zsaruk lopott kocsi felkutató csapata) – kutakodom az elérhetőségei után, ha meglesz leadom neki is a drótot. Reméljük nem alkatrésznek kellett, hanem megpróbálják egyben elsózni itthon, akkor van még esélyünk…

    Válasz jöhet ide vagy mailben mindegy! A hirdetésfigyelők beállítását mindenkinek javaslom, több szem többet lát!

    Üdv Mutant

  7. Ok, levél megjött, keresés módosítva. Ha meglesz, szóljál, bármikor szívesen viszem a 3 kilós bringalakatot szemtelen autódealer arcátépítéshez :D

  8. Sajna, ha 1,6-ig már valamelyik volt Jugo köztársaságban van, felette, foleg 1.8 turbo Erdely, vagy Romania. Kijuttatáshoz max 2 ora kell, nekik éjféllel számolva legalább 6 órájuk volt. Hajnalban a határőrök is kevésbé figyelnek, meg románia EU is, vagy miszösz. Sajnálom, WV termékeket évek óta nagyon viszik :( De hátha meglesz, szorítok.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.