Drupal 6.

Mikor, ó mikor lesz a Drupal 6 (.x) olyan állapotban, hogy playground siteokon kívül is lehet vele kezdeni majd valamit? (Értsd: lesznek hozzá modulok.)

Idéznék pár kiragadott gondolatot a nf_registration_mod modul README file-jából, ami szerintem kb. összefoglalja a problémákat ezzel az egyébként nagyszerű szabad szoftverrel:

CAUTION: Hmm, I thought of one two paragraphs ago, but now can’t remember.

First let me tell you the versions of the modules’ files used [not module version, but file]:
nodeprofile.module – 1.7.2.14
pageroute.module – 1.39.2.26
pageroute_subform.inc – 1.1
pageroute_ui.module – 1.29.2.6
So figure out which releases these correspond to. I can’t say for certain whether later versions
will work the same or not as I’m not the author of them.

If anyone has questions regarding the process above, please feel free to open a support issue. But like I said, variations from this recipe will result in a varied outcome.

If I get enough complaints, I guess I’ll look into a more formal disable routine.

És most nekiállok 5.7-et telepíteni.

5 hozzászólás “Drupal 6.” bejegyzéshez

  1. tessek ujrairni azokat a modulokat amelyek kellenek es akkor egy ido utan jo lesz a d6 :D

  2. el akartam kerülni a disclaimert, miszerint én csak pofázni tudok, programozni kevésbé, de úgy tűnik nem kellett volna :)

  3. ido kerdese. cck, meg views mar lehet kesz is, es tok klafak is. sajna pl. multi siteoknal a taxonomy meg a menuk, es egyeb ‘variables’ ferditeserol megfeledkeztek a betyarok, dehat release-elni kellett. mar d7-rol is megy a duma (nem kovetem, majd a konfon aug.-ban, ha valaki ossz eszt, akkor toltok en is belole). no para, lesz az, egyelore en is d5-ot tolok, ahol kell (a sok dependency miatt).

    azert az egesz drupalban az, hogy mindig minden modul benne van a global namespace-ben, engem meg mindig zavar picit. nem merek sok (ertsd: 20-30-nal tobb) modult felrakni, mert azt hiszem sok memoriat tol be, meg ilyenek.

    egyebkent meg az elso kommentezonek igaza van: megoldas – tessek koderolgatni rajta, vagy ha nem, akkor megdobni egy kis loveval azokat, akik esetleg ertenek hozza ;) [nem feltetlen magamra gondoltam]

  4. jah, meg valami: tok erdekes, hogy paid membership modulok utan kutatva, en is abba futottam bele, amit itt te emlegetsz ( meg og -rol is szo volt meg par helyen, meg meg par masrol, de ez tunt szimpinek, bar meg nem hergeltem be).

    itt lesz a site: http://www.artselector.com (july/8-an meg nem teljesen az van am ott! kb. meg 1 het)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.