Melyik bank?

Melyik bankba meneküljek az OTP-ből? CIB kizárva, Raiffeisen esélyes, KHB kondíciókról mit sem tudok, azon kívül meg szinte nincs is bank. Jó gondolkodás ez?

17 hozzászólás “Melyik bank?” bejegyzéshez

  1. az osztrák mezőbank sztem remek választás.

    online kitöltöd a szerződést, egy két munkanap alatt átfut rajtuk és csak aláírnod kell bemenni.

    korrektek, proaktívak, jó az online rendszerük is.

    nekem az elektronikus (net+mobil) használatra kihegyezett lendület csomagom van, 3 ingyen felvét per hó, bármelyik hazai atm-ből, bővenjó.

  2. rafi, nyilván.
    ha esetleg beállsz dolgozónak a BME-re, további kedvezményeket kapsz

  3. OTP-től menekültem én is, Nándival átrágtuk magunkat néhány bankon (BB, K&H, CIB, Citi, Raiffeisen) és a Rafi maradt.

    Online szerződés, a városban minden második sarkon bankfiók, én kedves ügyintézőhöz kerültem, szép (és egyedileg is dizájnolható) dombornyomott kártya, netbank, mobilbank, mi kell még? :)

  4. az erstes tapasztalatok is jok hosszu evek ota, magan es uzleti szamlan ugyszinten, online felulet is jol hasznalhato (cib az rettenet)

  5. Budapest Bank teljesen rendben van. netbank jó, telefonon értelmesek, díjak hozzák a nagy átlagot. és a reklámok is viccesek. :)

  6. MKB-s vagyok, de csak a céges partnerkedvezmény miatt. Egyébként Rafit, CIB-et nézném meg. Ha munkáltatód KSP az MBK-nál, akkor lehet ilyet nyitni.

    Az OTP-vel sem az volt a bajom, hogy csúnya a logója, hanem az, hogy minden szarért dézsmát szedtek, míg most az MKB-nál párszázezer forint szabad (le nem kötött) számlapénzre kapok 1500 Ft kamatot (5%), míg az összes költség 700 Ft. Ebben van 3 csoportos beszedés, 4 állandó utalás, 2-3 eseti utalás havonta. Havi 2 kp felvét bármilyen ATM-ből ingyenes, Mastercard Classic kártya féláron, ingyen netbank.

    Egyébként az összes díjat nézd meg. Pl itt:
    http://pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_bankiszolgaltatasok&switch-content=pszafhu_bankiszolgaltatasok_20050729_7&switch-zone=Content%20Zone%204&switch-render-mode=full

  7. OTP-bol orias (atveres-szagu, PSZAF-en – mindhiaba – futtatott) bukta utan a CIB-hez menekultem, minden rendben van es mukodik. Rafi-rol is jokat hallok.

  8. akkor sem szolok hozza :)
    a fentiek (es gondolom majd a lentiek is) mind igazak

  9. hülye vagyok, hülye vagyok, hülye vagyok!
    erstét akartam mondani!

  10. Mindenképp érdemes itt kezdeni:

    http://pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_fogyasztoknak

    Nagy össszefoglaló Excell táblák vannak minden kategóriában (személyes bankszámla vezetés, vállalati bankszámla vezetés, lakáshitel). Néha a fogalmak kicsit bonyolultak, de alapvetően nagyon haszon összehasonlítások.

    Arra a kérdésre nyilván nem válaszol, amit burkoltan feltettél (kinek mi a szubjektív tapasztalat). De objektív szűréshez -szerintem – nagyon jó, pl. arra, hogy kiválaszd azt a 3-4 bankot, ami egyáltalán szóba jön.

  11. Nekem 2003 óta van Rafi, alapvetően meg vagyok velük elégedve, bár néha úgy érzem, hogy kezdenek elOTPsedni. Most perpill ki vagyok rájuk akadva mert kitalálták hogy a bankkártya- és számlaműveletekről küldött SMS-ekért fizessek…
    Asszonypajtás Unicreditnél van, nem tud rosszat mondani róla, bár OTP-től ment át attól meg bármi jobb. Az SMS itt is pénzbe kerül. A netbank mindkét banknál jól használható, az Uni tokent használ, a Rafi SMS-ben küld egyszer használatos jelszót a 10000 Ft-nál nagyobb átutalásokhoz.
    A Rafinak van annyi előnye, hogy ha már van egy forintszámlád, ingyen tudsz devizaszámlákat nyitni (és vezetni – azaz nincs havi költség sem). Ha ezen változtatnak menekülök – már ki is néztem a CIB Online számlacsomagot.

  12. cibbel mi a baj? az applet? az applet ne legyen baj, teljesen jol mukodik, es talan szekurabb is, mint az egyszeruen xss-elheto ajax-gay webappok. nyilvan neha szopkovic, de tulelheto (:

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.