Masszíroztassa maga magát Ön!

Megújult (geekeknek: Drupal-ról WordPressre frissült) a shantimassage.hu, amihez, nem titok, családilag is közöm van. A lényeg jelenleg a masszás, de majd lesz más is (arról majd a megfelelő időben).

Élő példának itt vagyok én meg az allergiám, amit pl. múlt héten nagy hatékonysággal mulasztott el napokra egy félórás talpmasszázs, ezt tehát minden sorstársnak ajánlom, tényleg nagy reveláció, amikor következő reggel hirtelen szelel az az orrlyuk!

A másik nagy task az idei nyárra a bemelegítés és nyújtás nélküli bringázás miatt teljesen monilitikussá vált combjaim kimasszírozása, ez hosszadalmas folyamat aminek során időnként elég mélyen bele kell nyúlni a lábamba (sugárirányban), de állítólag az izmok teljesítőképességét eléggé meg lehet vele növelni, úgyhogy kipróbáljuk. Mondanom sem kell, hogy bringázás után milyen jól bír esni egy hátmasszázs is, ha a bringán a nyereg 20 centivel följebb van, mint a kormány, mint az enyémen.

És természetesen az ész nélküli irodai munka (amikor ugyan felteszed a Workrave-et, de az első “you need a rest break”-nél kikapcsolod, “ma erre nem lesz idő” felkiáltással) általános hatása, az RSI is remekül kezelhető: én az a fajta figura vagyok, aki íróasztalnál valamiért felhúzott vállal képes dolgozni 6-7 órát anélkül hogy feltűnne, vagy 20 centire odahajolok a monitorhoz. Előbbire egy nyak-váll, utóbbira természetesen fejmasszázs a megoldás.

Szóval allergiára taplmasszázs, RSI-re nyak-váll és fej, bringázásra comb és hát, és máris ott tartunk, hogy hetente jó lenne egy teljes test masszázs, amire persze sosincs idő, de azért valami szerencsére mindig belefér.

A speak no evil blogot ezen a héten (és általában is) a shantimassage.hu támogatta biankó masszázzsal és ebéddel — köszönjük!

2 hozzászólás “Masszíroztassa maga magát Ön!” bejegyzéshez

  1. Ez vicces. En az AntiRSI-t hasznalom mac-en (workrave volt windows-on, az is jo a kis birkaival), de mar vagy 1 eve csak nagy ritkan kapcsolom be. Kontaklencseben mondjuk ha 1-2 oranal tobbet ulsz gep elott, az jelezni fog, ne aggodj, hogy itt az ideje 5 perc szunetnek. De azert 1 heten tartok 2-3 hemuveges napot, mer az jo (csak azt meg jobban utajak a szemeim, de sebaj). Ami igazan gaz, az tenyleg az odahajolas, meg a gorben ules, esetleg keresztbetett labaknal az asztalnal, stb.

  2. Ja, a shanti oldal fasza lett, nem is ertem miert volt egy olyan lap mint az valaha is drupal-on. Overkill, nem kicsit. A theme is jo, amit talaltatok, izleses, nem is kell kulon szorakozni vele. :)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.