Közlemény: az Új, Továbbfejlesztett Lippai.

(Azonnal közölhető!)

Termékfejlesztés részlegünk büszkén jelenti be: az Új, Továbbfejlesztett Lippai a pre-alpha nightly buildekből hivatalosan is alpha státuszba lépett!

Lippai 2.0

Az eddig is méltán népszerű Szalai és Lippai modellek tulajdonságainak ötvözésével készült, jelenleg fejlesztés fejlődés alatt álló Új, Továbbfejlesztett Lippai várható érkezése 2010 július, a fejlesztési fejlődési projekt az ágazati de facto szabványokhoz igazodva 3 trimeszterre osztott ciklikussággal történik.

Naszóval: a kisember 6,33 cm fejtetőtől fenékig, tehát kb. akkora, mint egy Playmobíl-, vagy GI Joe katona, vagy egy Technic Lego emberke, és 140-et ver a szíve percenként. Amikor először láttuk kapálózni ultrahangon (múlt héten, egyébként, és nagyon ébren volt), az első dolog, amit a doki mondott, az volt, hogy “bringázik”, amitől külön meghatódtam.

18 hozzászólás “Közlemény: az Új, Továbbfejlesztett Lippai.” bejegyzéshez

  1. Gratulalok, es jo egeszseget kivanok az uj csaladstagnak.

  2. Miert is ne aludna? Az en fiam 101 napos es talan 3x keltem fel ejjel. Ebbol az egyik az volt, amikor szülni mentünk. Ezt kivanom nektek is.

  3. nightly build :D

    nagy gratula és hajrá!

  4. nagyszerű hír, gratulálok, sok sikert a további fejlesztésekhez, kitartó nightly buildelést! ;)

  5. :)
    Ha nem szégyenlős a pocaklakó, akkor 2-3 hét múlva megtudhatjátok, h vagy Lipigirl vagy Lipiboy fog születni azon a bizonyos júliusi napon.

    Gratula!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.