Adel laba.

Mostanaban (2 napja) estenkent,kozvetlenul lefekves elott azzal szorakoztatjuk magunkat, hogy Adel labmozgasat utanozzuk. Ha o megemeli a labat (amit szokott, ez ilyen tulmozgas-szeruseg nala), mi is. Viszonylag hamar, perceken belul felfigyelt erre, es elkezdte tesztelni ezt az uj szuloi feature-t: felemelte egy labat (olyat nem szokott), aztan kettot, aztan egyet ketszer egymas utan (azt se szokta)… tesztelt. Aztan vigyorgott, nevetett, vegul nem tudta mire velni (tul spooky volt), es akkor inkabb mi is abbahagytuk.
Ami miatt ez nekem nagyon erdekes, az az absztrakcios layer, amivel Adel figyeli a kis vilagat. Bar az en labam kb. kilora is, meretre is ketszer akkora, mint o, raadasul en ugye jarok rajta, es egyaltalan: tok masmilyen, mint az ove, megis erti, hogy az is, ez is: lab. Ugy fest, hogy vagja, hogy mi is olyan testreszekbol vagyunk, mint o. Ez pl. Beton szintjenel mar feljebb van, es olyan emberszeru mar.

Egy gondolat “Adel laba.” bejegyzéshez

  1. De azt nem allithatod hogy a gyerek a macska intelligenciajanal es absztrakcios szintjen tul tesz mert a macskak rajtunk is tul tesznek, csak leszarjak. Ezert gondoljak a tudatlanok hogy butak. De ez nem igy van. S az egerek, rolluk ne is beszeljunk.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.