Introducing: KV Mellé Weekly.

Rendezkedtem egy kicsit itt az oldalsávban→, és amellett, hogy kicsit változott a dolgok sorrendje, kikerült ez-az, meg alulra került másik ez-az, a szemfüles (és nem RSS-használó) olvasónak feltűnhetett, hogy nőtt oda egy “Olvasnivalók kv mellé” box (a Picplz feedem alá), ahol a cikk írásának idejében 1 db. link csücsül régi NY fotókkal. Erről szeretnék ma mesélni nektek.

Twitteren egy ideje már osztogatok meg számomra érdekes linkeket hashtaggel (de ki nem), ezt a feature-t bővítem most kicsit ki. Ezek a linkek nem (vagy általában nem) szakmai jellegűek, tipikusan azok a cuccok, amiket kávé mellett olvastam vagy láttam, és találtam megosztásra érdemesnek. Nincs különösebb célja, de a lipilee is emberből van, és néha olvassa a netet, nem csak csinálja.

Szóval mostantól 2 dolog változik:

Egyrészt a hashtaggel futó linkek,tweetek kiszelektálódnak ide az oldalsávba→, hogy ha épp erre jársz, rákattinthass a legutóbbiakra.

Másrészt ezeket az érdekességeket heti egy alkalommal paper.li újságba szervezve is megkaphatod, ez lesz a

KV Mellé Weekly

webújság-vagy-mi, rendezett és archívval rendelkező formában. Vegyék-vigyék, ingyen van, tessenek szabszkrájbolni! Direkt heti 1-re vettem a kiadást, hogy ne legyen intruzív a magazin, és ha minden igaz, hétfő reggeli munkakezdéskor érkezik majd minden szám.

Egyébként ha van ötleted, hogy a jobb oldali boxot hogyan lehetne jobban, pl. archívummal bővítve megoldani, ne habozz megosztani velem! Jelenleg a Selective tweet list plugint használom erre a célra.