Ím élek.

Nem tudom az okát, hogy miért működik most (kézi konfiggal egyébként) a wifi itt a Balaton, és miért nem működött az elmúlt 1 órában. Mivel CD-ről bootolt Ubuntuval csont nélkül megy, a hiba (kénytelen vagyok belátni) az én készülékemben rendszeremben van, de sehol nem találok a becache-elt SSID-ra utaló jelet — tanácstalan vagyok. Mindenesetre jönnek az ím élek az ím boxomba, örvendetes.

Tegnap este Madagaszkár, persze nem először, de vicces (igazából szánalmas), hogy az új OTP reklám egy az egyben annak a jelenetnek a lopása, amikor a zebra Manhattenben lófrál. (Ezt hogy a francba engedhetik meg? Nem igaz, hogy senki nem látta arrafelé a filmet!) Remélem a jogtulajdonosnak is feltűnik, mert a reklám egyrészt szar a Madagaszkár meg nem az, másrészt meg inkább az OTP-t/reklámcéget pumpolják meg egy kis pénzzel, mint a szegény torrentezőket.

Update: Szar ez a munkakörnyezet, eh?

2 hozzászólás “Ím élek.” bejegyzéshez

  1. Ez a zebrás spot egyébként tavalyi, akkor még csak mozikban ment (én ott láttam), valami ótvar szar sokol hangminőséggel. Szóval lehet, hogy szándékoltan madagaszkáros. (Apropó, a NASCAR versenynek mi is lenne a neve, ha egy afrika körüli szigeten rendeznék…?)
    És hogy a zebrának mi a köze a nyugdíjpénztárhoz, azt nehéz lenne megmondani…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.