Macska kérdés.

Na, macskatulajdonosok, here’s one for you: miért pisil Beton a Blup! babzsákfotelekre (sehova máshova (lekopogom), ettől eltekintve teljesen szobatiszta), és hogyan szoktassuk le róla? Ivartalanított, úgyhogy értetlenül állunk.

6 hozzászólás “Macska kérdés.” bejegyzéshez

  1. Mert érzi a szagát a ez előzőleg elhelyezett adagoknak, valahogy ki kellene mosni belőlük.

    B-terv: nagyon határozott fenyítés (sok mindent kibír egy macska…), de ez vagy bejön, vagy még rosszabb lesz a helyzet.

  2. De a legelső pisilés előtt nem volt ott semmi, akkor miért kezdte el egyáltalán? Néha ott vannak a frissen mosott ruhák, lehet, hogy mosószer/öblítő szagával van baja?

  3. a fotel borításával, vagy a tömésével van gond, de az a baj, hogy ha egyzser odahugyált, akkor azt nehéz leszoktatni, mert utána a szagra megy. ez nem igazi levizelés. az ivartalanított macskák szokása. ez területjelölés. és akkor csinálják, ha valami zavarja őket. sok mozgás, új bútor, új állat, új ember, valami, ami miatt jelölni kénytelen.

    nem szabad verni, fenyíteni, ez marhaság, nem mégy vele semmire. ez viselkedési zavar. és nem tehet róla, tehát nem ő a hibás. azt figyeld meg, mi változott, mi okozhat szorongást, mi az, ami miatt úgy érezheti, hogy a területe veszélyben van.

    ami a foteleket illeti, hát… nem sok jót tudok mondani. elvileg van szpré, ami olyan hormonanyagot tartalmaz, ami riasztja a macskát. a kérdés, hogy ha ilyet használsz, mi lesz, amit felcserél a fotelre, vagyis egyáltalán nem biztos, hogy ez megold valamit is. állatorvos, kérdezz rá, mit ajánl.

    nálunk ha haverok jönnek, ha nagy a forgás, akkor este cili lehugyolja a falvédőt vagy a bőrfotelt. de amióta ezt tudom, kiengedem, hogy ne zavarja őt a sokadalom, és ennyi. meg, nincs is sokadalom már jó ideje, nincs hugyolás se.

  4. az első bekezdést nem fejeztem be – elnézést, beteg vagyok náthailag. szóval az is lehet, hogy a fotel borításával vagy bélésével van a gond. de alapvetően…. blablabla.

  5. Passz.
    Blup van, macska nincs.
    Lányom pisilte le, de már kinőtte ;)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.