Google Apps for Domains atallas lolka.

Erdekesen manageli a Google az Apps for Domains atallast.

Van ugye ez az atallas, hogy osszevonjak az Apps for Domains (nevezzuk mostantol AfD-nek) es a normal accountokat, elvileg azert, hogy az AfD felhasznalok is kapjak az osszes fasza feature-t, amit a regular userek kapnak.

Ott kezdodik a dolog, hogy AfD userkent nem tudom hasznalni az uj webes Android Marketet, sejthetoen eme atallas hianya miatt. Ha atallok, lesz Android Market on the intertubes.

Aztan jon az, hogy az adott domainen 3 userbol 2-t sikerult atallitani, a harmadikat nem: az atallas ugyanis nem mukodik olyan userek eseteben, akiknek sok egyeb szolgaltatas mellett Analytics, vagy AdSense aktivalva van. Talald ki, a domainemen kinek vannak ezek aktivalva. Web Android Market, varnod kell ram kicsit. Es persze vajon szolt-e elore a Google errol az aprosagrol a konkret migra megkezdese elott? Nem szolt. Se a pilot alatt, mert volt am ilyen. De mire jo egy pilot, ami sikertelen, de nem derul ki, hogy mitol?

Cserebe a 2 converted usert valtozatos modokon szopatjak: nem mukodik tobbe a SketchUp warehouse valami cookie ragya miatt, nem enged belepni az accountodba…

Nagyjabol kimondhato, hogy ez nem a jol sikerult konverziok kozul valo.

2 hozzászólás “Google Apps for Domains atallas lolka.” bejegyzéshez

  1. Ami bonyolult mert összeintegráltak minden hülyességet az előbb utóbb elbaszódik. A sürgős üzleti igények miatt nem lesz idő rendesen megcsinálni a következő lépést, bármi is legyen az.
    Semmi meglepő nem történt.
    Ti most is morogtok, de teszem azt megszámolták, hogy volt a pilotban 26 nagyobb hiba, érintett 229.384 usert, bagatel, leszarják, majd később megjavítják. Tehát GO.
    Lesz majd 145000 reklamáció, meg 18000 lemondás – kalkulálható veszteség, nyilván erre is vannak számaik.
    A projekt tagok megkapják a bónuszt, örülünk Vincent.
    Corporate BAU, bár ezt KKV fejjel sokszor nehéz megérteni.
    Ebben a léptékben minden számszerűsíthető, még a bizalomvesztés is.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.