Yo nekem?

Hát nem tudom, azért ennél egy kicsit gördülékenyebb átállásra számítottam. A helpdeskes srácnak valószínűleg igaza van: “még vannak gyermekbetegségei”. Hát vannak.

A WRT54G-vel élből nem tudok csatlakozni, szerintem a modem egyszerűen hibás (Lippai-átok). Ezt abból sejtem, hogy akkor is forgalmaz az ethernet portján (villog, mint a veszedelem), amikor nincs is beledugva kábel. Ha közvetlenül dugom a gépre a cuccot, akkor a pppoe kapcsolatot létre tudom hozni. (Most már. Fura mód a tegnap generált account csak délelőtt kelt életre.) Amikor megindult végre az account, 5-600 ms pingeket kaptam (botrány), most már csak 150-250 ms körül. (Még mindig botrány.)

Természetesen a szolgáltatói válasz a problémákra általában az, hogy “majd hétfőn kéne megpróbálni”, mert hát hétvégén ugye megáll az élet. Tudnám mi a faszér’ ülnek ott ezek a srácok 24 órán át, ha technikai segítséget nem tudnak adni, account információhoz nincs hozzáférésük, és úgyis mindent “majd hétfőn kéne”.

Az meg, hogy hétfőig elraktározom a mostani frusztrációt és egyben öntöm rá az account managerre, tuti.

2 hozzászólás “Yo nekem?” bejegyzéshez

  1. nekünk megy rendesen a cucc. Bár a modem szintén össze-vissza villog. Az átállás majd’ 1 hónap volt. Viszont megérte kivárni.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.