Macska hugyuti szindroma.

A tegnapi nap allatorvosnal kezdodott. Par napja ugyanis Beton elfelejtett szobatiszta lenni, aka. szobapiszkos lett. Mivel latszolag tendenciozusan a Martival kapcsolatba hozhato dolgokat (jatszoszonyeg, kanape, szoptatos fotel, agy, ruhak) pisilte le, ugy gondoltuk, hogy feltekenysegi jelenet, amit termeszetesen megfelelo retorzioval jobb utra lehet terelni, de aztan jobban megfigyelve kiderult, hogy nem: macska hugyuti szindromaja van, aka. asszem holyaghurut: nem eleg savas a szervezete, ettol kristalyok kepzodnek a pisiben, begyullad minden, extrem esetben eltomodik, amely esetben 2 nap alatt elpusztul az allat.

Ha tehat a te macskad
– nem, vagy nem csak az alomba pisil
– sokaig, es latszolag fajdalmasan pisil (es keveset)
– vernyakol (sir)
– sokat nyalogatja a pocset

nos akkor irany az allatorvos. Ha nem pisil egyaltalan (sok sikert ezt felfedezni), akkor ugyebar azonnal, melo-nyaralas felretesz, krizisbizottsag felallit!

Beton most kapott antibiotikumot, gyogyszert, savasito kajat. Jovo heten pedig megyunk ultrahangra, hogy kideruljon, bakterialis vagy kristalyos ez a mostani gyulladas.

Meg persze nyugi es sok torodes.

2 hozzászólás “Macska hugyuti szindroma.” bejegyzéshez

  1. A Trovetnek van olyan száraz kajája, ami kifejezetten arra van, hogy a húgyúti cuccokat megelőzze. Kérdezz rá. ÉS etesd. Nekik finom is, enni fogja. Nem olcsó, de na. Drukkolok.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.