Miért.

Miért jön ki naponta két új semmitmondó Linux testimonial? A nyolcvanezredik ember is feltette az Ubuntut, hurrá, és írt róla egy cikket, odakúrt néhány screenshotot, így néz ki a KDE, így meg a Gnome, szép, mi a faszért? Mi szükség erre? És a végén minden egyes alkalommal megállapítja a tutit, hogy nagyon jó, kevés probléma, felveszi a versenyt, stb. Semmi, ismétlem, semmi értelme.

Aztán az új disztó jelentések. Kijött az ilyenolyanix 0.3, most már magától indul a grafikus fellüet, hát össze ne szarjam magam, Ubuntu/Knoppix alapokon megy a disztró, használja összesen másfél ember, de ebben már a project leader anyukája is benne van. Miért csinálnak ilyen ezeregyedik disztrókat? Miért?

Az OSNews forgalmának 90%-a ilyen baromságokból tevődik össze. Hihetetlen.

3 hozzászólás “Miért.” bejegyzéshez

  1. szvsz azért mert soksok tizenéves attól érzi magát felnőttnek és májernek hogy “saját” disztrót csinál meg ilyenek.
    mondjuk visszaemlékezve anno ’94-96 körül nekem is voltak hasonló elképzeléseim, neki is kezdtem, csak aztán idejekorán felismertem hogy amit mások már jobban megcsináltak azzal nekem csak idő- és energiapazarlás szarakodni… asszem az a lényeg, hogy az ember idejekorán felismerje hogy nem ő szarja a spanyolviaszt ;)
    viszont tény, manapság egyre többen nem ismerik fel, és ráadásul egyre nagyobb teret kapnak arra hogy a saját spanyolviaszukat hirdessék online mindenfele. mondjuk aki szerkeszti az ilyen komolyabb hírportálokat, elgondolkodhatna, hogy mi az ami az olvasóit érdekli (mindez persze tárgytalan ha az olvasók többsége is ilyen tizenévesekből áll ;) )

  2. 1. Nem tetszik, ne olvasd, ezen kár felhúzni magad.
    2. Ha nem lennének ezeregyedikek, akkor most én is RH-et használnék, nem Arch 0.7.2-t
    3. Ha én feltenném véletlenül az Ubuntut, én is leírnám, miért szar. :-)

  3. Minek ReactOS, amikor más már megcsinálta jobban a vindózt?

    (Tényleg, minek? :-D)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.