Nexus Hollande.

Szegény Nexus 5-öm micro USB csatlakozója megadta magát, pontosabban ez félig igaz (= 512 kilodta), kontakthibás lett. Így aztán hol tölt, hol nem — van egy tablet itthon, ami hasonlóan viselkedik (gyerekek addig nyúzták…), lassan megalapíthatjuk a hol töltők (hol nem) társaságát. Én meg számítógépen olvasom a Twittert, mint az állatok.

Ebben csak az a frusztrácionalizálásotokba (ez most divat így írni ugye?), hogy jelenleg megint nem tudnék mondani egy készüléket, amire jó szívvel lecserélném, pedig így, hogy törött a hátlapja (→ GPS szarozik; persze új hátlap 15 euró körül kapható), meg most ugye a töltés sem megbízható, lassan ez lesz a helyzet. Jó lene kivárni az új “kis Nexust”. Meglátjuk. 1+2 nálam pl. a NFC (hiánya) miatt kiesett. Jó dolog az NFC.

Más: ma vettem észre a sors kegyetlen fintorát, hogy a francia köztársasági elnök az egy Hollande. Úgy történt, hogy első olvasatra azt hittem, hogy a holland (nemlétező) köztársasági elnök tüntette ki az Amszterdam-Párizs vonat utazóközönségét megmentő Férfiakat — pedig hát lófaszt, a Hollande volt az, aki a francia elnök… De legalább keresztnevében francia, akarom mondani Francois.

(A vonat pedig zseniális, Amszterdamból 3 óra + ÁFA alatt lent vagy Párizsban, ha jó előre tervezed, akár 40 körüli euróért… most a lövöldözéssel persze ezt már mindenki tudja, úgyhogy biztos jó tele lesz, de egyszer mindenképpen kipróbáljuk családilag.)

2 hozzászólás “Nexus Hollande.” bejegyzéshez

  1. mondjuk ez a telefonkérdés tényleg baromi nehéz.
    én se tudnék egy olyat se mondani, ami számomra tökéletes lenne és az a durva, hogy mindenhol a gyári romok elrontása a legnagyobb baj, hiába lenne rendben amúgy a hardver.
    persze főzött romolni meg vagy van kedve az embernek (garivesztés mellett), vagy nincs, vagy fog rendesen működni vagy nem (többnyire)…
    úgy valahogy 3-4 márka erősségeit kéne egy készülékbe összegyúrni és az lehetne a jó telefon.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.