A WiW-klónok háborúja.

Íme, megérkezett a myVIP.com, gondolom a WiW-ből kiábrándult júzereket szem előtt tartva. A korrektség jegyében, beleolvasva a felhasználói szerződésbe, a szokásos (WiW-nél is alkalmazott) adatvédelmi feltételek valósulnak meg: alapvetően nem adják tovább az adataidat, viszont fenntartják a jogot, hogy a szerződést, amiben ez le van fektetve, egyoldalúan (“különleges esetben” azonnali hatállyal, utólagos értesítéssel) megváltoztassák. Amit tudnak rólad: a teljes neved, születési időd, emailcímed, országod, irányítószámod (ezeket a szerződés értelmében köteles vagy helyesen megadni), valamint a regisztrációhoz el kell árulnod a mobilszámodat.

YMMV, a regisztrációt rád bízom. A magam részéről nem érdeklődöm külösebben utána (más szóval: nincs rá szükségem), ezért nem regisztrálok, de várom az első beszámolókat, hogy mitől lesz ez több, mint a WiW. (Vagy mitől lesz ez WiW-klón.) Kitett CM bannerek terén biztos nem olyan erős, mint a piaci domináns, az tuti, de várjuk szeretettel a felajánlást!

8 hozzászólás “A WiW-klónok háborúja.” bejegyzéshez

  1. csak kiigazítanálak, mert a mobilszámodat nem kell megadni a regisztrációnál, nem kötelező, anélkül is lehet regelni…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.