Holnaptól vissza a taposómalomba. Ez

Holnaptól vissza a taposómalomba. Ez rossz, de ha belegondolok, hogy egész közeli kollegáim taposóaknák közé mennek vissza, akkor annyira nem. (Meg ha belegondolok, hogy az egyébként keresztény gyökerű gyerek, aki a közel-kelettel foglalkozik nálunk, az ünnepek alatt is dolgozott, mert hát az üzlet nem áll meg náluk… Persze neki 4.2-es Range Roverje van, nekem meg csak egy Matchbox Porsche-m. Igaz, én könnyebben parkolok: most épp a monitor mellett a polcon.)
Kutyus-ügy, bár teljesen nincs még lezárva, de megnyugtatóan rendeződött (rendeződőfélben van): akut hasnyálmirigy-gyulladása van, és már kifele megy belőle. Hihetetlen egy állat ez a Morgó. A hasnyálmirigy-gyulladás egyetlen lehetséges gyógymódja ugyanis (anyám, a doktor szerint) az, hogy az ember (élőlény) nem eszik, csak iszik. És a kuty pontosan ezt csinálta. Elképesztő, micsoda ösztönös védelem (hardvervédelem, hahaha) van benne. Egyébként már ugrál, kaját lop, kunyerál, mint rendesen. Olyannyira jobban van, hogy nem is kellett ma menni állatorvoshoz, ami nem is baj, mert a taxis, aki jött a hívó szavamra, nem volt a legtoleránsabb fajta, és nem akarta kutyust a hátsó ülésre engedni, úgy se, hogy mi vittünk egy takarót, hogy majd arra. (Mert az első ülésen nem lett volna hajlandó utazni a kuty.) Megpróbált meggyőzni minket, hogy senki nem engedi a hátsó ülésen utazni, mire én megpróbáltam meggyőzni őt, hogy eddig 4-szer (vagy 6-szor?) utaztunk kutyával taxiban az elmúlt héten, a hátsó ülésen. Nem hitt nekem. Jobb híján elhajtottam a vérbe, és anyázások közepette (remélem, haver, ez belekerül pár büntiforintodba) rendeltem egy másik taxit, amit szerencsére lemondtam később, mert hívott az állatorvos, hogy nem kell mennünk.
(Félreértés ne essék, nem vagyok én ilyen szőrös szívű ember, de bakker, ha nem akarod bepiszkolni az autódat, akkor nem vállalsz el kutyás fuvart, értem? Ha az ügyfél egyébként sietne, és miattad csúszik a programja fél órát, az neked se jó, valahol a seggberúgásvonat végén.)
Paja Bea koncert részemről megint a lustaságom áldozata lett, ki akartam élvezni a pihenés utolsó óráit. Majd legközelebb, Bea, a hangodat továbbra is imádom.