A királyság visszatér

Ide lehet írni megint, de hát minek, egy ekkora szarhalomhoz egy darab papír kevés.
És ha kétségeink lennének, hogy mekkora a halom, hívjuk fel bátran az ügyfélszolgálatot (elintézni ne akarjunk semmit, az reménytelen), és várjuk meg az első bejelentkező szöveget azután, hogy “Üdvözli önt az Axelero”. Ezt fogjuk hallani:
“Tisztelt ügyfelünk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy levélkiszolgáló szerverünk lassú.” Ezt így, szó szerint, bele a meglepett fülemen keresztül a meglepett agyamba. Azt hittem, hogy leesek a székről, akkorát kacagtam. Mekkora nyomor kell ahhoz, hogy az ország legnagyobb internetszolgáltatója ezzel fogadja az ügyfelet, aki betelefonál? És mikor lesznek teljesen őszinték? Valami ilyesmire gondolok: “Tisztelt ügyfelünk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy levélkiszolgáló szerverünk lassú, szolgáltatásunk rossz minőségű, ügyfélszolgálatunk használhatatlan.” (A felsorolás nem teljes.)
Ma LOTR3 premier, 0:01, Duna P. Laza, angol verzió (batofkorsz!). Eszembe jut, amikor Becky még nem ment vissza Schwarzenegger hazájába, Kaliforniába (régi szép idők, ah), és együtt néztük a LOTR2-t, és még a tervezési fázisban találgatta, hogy minek a rövidítése lehet a LOTR. (Ugyanis nem tudta, hogy mit megyünk megnézni, az előkészületek pedig emailben folytak.) Rövid gondolkodás után aztán körbeérő szájjal mondta a helyes megoldást: Look Out Train Race!
A film tetszett neki aztán, bár kicsit hiányolta a vonatokat.

Egy gondolat “A királyság visszatér” bejegyzéshez

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.