Röhej. Ez az ORTT hol

Röhej. Ez az ORTT hol volt, amikor a Pannon Rédijó zsidózott? Amikor a Kossuth Rédijó zsidózott? Faszkivan, köcsögök.
Mellékszál, de azt ugye tudjuk, hogy a Honthy és Hanna műsorban elhangzott “mert hát akárhogy is vesszük, magyarázzuk, Krisztus egy fattyú” mondatnak azért lehet valóságalapja. Nyilván mindenki tudja (a Macskafogóban úgy mondja Safranek: “mint az köztudott”), hogy az egyik kevéssé isteni elmélet Mária áldott állapotába kerüléséről az, hogy a Római Birodalom Panthera nevű büszke és kanos katonája is belesegített kicsit. Beverte neki a nagy római faltörő kost, no. Ha tényleg szűz volt az a Mária mikor a kisjézus megszületett (rózsaszín napszemüvegben, flying Superman-pózban, ahogy azt illik), akkor Pantherának gondjai lehettek a méreteivel (“Nem túl kicsi? Nem túl nagy?”), vagy a praecox-szal (latinul van, legalább el tudta mondani a seregpszichológusnak, hogy mi a baja). Viszont jó zenét játszott, amíg fel nem oszlott. (Mármint Pantera, a zenekar. Panthera már pár ezer éve feloszlott… Szar zenészpoénnal élve Osloban játszik. Nem véletlenül volt ez zárójelben.)
Szóval röhej, hogy ezért a dologért ekkora büntit kell kapni, röhej, hogy ennyire működik a cenzúra. Ehhez küldetéstudat kell, hogy valaki ekkora szembeszélbe hugyozzon bele. Küldetéstudat, és vízhatlan gatya meg cipő.
<rinya>
De kérdem én: minek kel fel az ember hajnali ötkor, ha utána meglepő módon nem fél nyolckor hívják be szigorlatozni, hanem tíz után? Azért, mert múltkor fél nyolckor hívták be, és még nem volt ébren se? Azért, mert pisilnie kell? Azért, mert elkezdtek ütve fúrni a szomszédban?
És kérdem én: mi értelme feladni a bónuszt, fizuemelést, meg egy darab presztízst egy elkúrt izsgáért? Semmi?
</rinya>
IJBM.
Rohadt meleg van, megyek haza, a másik melegbe.