Előrebocsátom: azért kezdett esni a

Előrebocsátom: azért kezdett esni a hó, mert én kitaláltam, hogy a síelésre való tekintettel Kontaktlencsepihentető Napokat fogok tartani, szemüvegben járok pár napig. Ilyenkor mindig jön az aktuális csapadék, csak hogy érezzem, milyen jó is annak, akinek nincs szemüvege: se törölgetés, se párásodás. Érzem, miért érdemes szopni a kontaktlencsével, kifizetni a sokat érte, reggel nem látni a száraz szemtől, óvatosnak lenni amikor a villamos elzúz kétszázzal mellettem és az alkotás út összes pora az én szememért (-hez?) fut vesenyt, mint spermiumok a petesejthez (mondhattam volna “kutyák a műnyúl után”-t is, de be kellett valahogy hozni az erotikus szálat, hogy a keresők jobban indexeljenek elvégre ez egy Realista Mű), szóval miért jó nem hordani szemüveget.
(És még mindig sí-téma.) Ma reggel sikeresen elkezdtem kondifeljavító edzéseimet a pénteki indulás jegyében. Nem várom el, hogy a pocakom lelapadjon péntekre, ha már megint nem fér bele a combom majd a nyáreleji nadrágomba, akkor úgy fogom érezni, hogy oké. (És le tudok majd ülni szék nélkül is. Tiszta előny.) Bring it on!
A pocak project segítségére lehet (aktuális érzéseim szerint) a tegnap éjjel üveg Tuborgra elfogyasztott kancsó tea, majd éjjel nasizott pászka. (Ez így elég szalonképes megfogalmazás volt, hm?)