Bal gépén már dühöng az

Bal gépén már dühöng az XP. Nem vagyok biztos benne, hogy hány éve telepítettem utoljára Windows-t, de nagyon rég volt. Lám, Balér’ még ezt is megteszem. Persze Mozilla a default MUA (Miles, ezúton elnézést, ha nem arra voltál kíváncsi, amit írtam. Korán van még ehhez.), és persze másik partíción ott fog figyelni egy MEPIS Linux, hogy ne engedjem ki a gépet a kezeim közül preinstalled Debian nélkül, meg hogy rajta legyen a gépen a “gyöngysoros játék”, meg hogy legyen miről risztorni, amikor az XP eltörik.
A reset gomb – power LED – HDD LED probléma még megvan (a power gomb viszont jobb, mint újkorában), és a BIOS update gond is. Attól tartok, az i810-hez mindenképp túl gyors a 733-as P-III. Megy vele, mint egy álom, de nyavalyog előtte kicsit.
A hülye Winamp-ban meg nincs ébresztőóra funkció. Ááá, XMMS-t akarook! Most keljek a telefonom büntetőórájára, ami 7:40-kor 140-es várnyomást generál? (Siemens ME45, akinek van, tudja, miről beszélek: tadada-daaam, Sors-szimfónia elbaszott telefonspeakerre hangszerelve…)