tátikapuki és bugivugi!

Hihetetlen, hogy már nem is tudom mióta megvan az új Chili, és csak most volt (van) időm meghallgatni. Új Sting detto. Szerintem még tavaly khm, lettek meg. És ez aztán nem az a pálya, mint az új DT, arról tudtam, hogy szar, nekifutottam többször (amíg át nem került Ubihoz és ott nem ragadt…), de nem tudtam végighallgatni. Nem mondom, ezek se az inkriminált művészek legjobb munkái, de ezt nem tudtam előre: pusztán időhiányból nem hallgattam meg őket.
Pakolgatok messze-itthon, és mire leltem: Bridget Jones naplójának folytatására. (“Mindjárt megőrülök”, vagy mi a tök a címe.) Loll, ennek te örülni fogsz, főleg ha egyszer leviszem (nevezzük nevén a gyereket: visszaviszem) neked. Megpróbálom hamar, amúgy is az oda- és visszaadások ideje van mostanság. (Hisz mindenhol rendet rakosgatok.)
Nagy királyság a számítógép mellett tartani egy villanyborotvát: gondolj bele, a nagy gondolatok mindig akkor törnek rád, amikor nincs gép a közelben: amikor fogat mosol, mosogatsz, borotválkozol, horribile dictu szarsz (lányok nem, ugyebár). A kézenfekvő megoldás tehát beköltöztetni a gép mellé amit lehet, aztán amikor gondolatszünet áll be, csak előkapod és megborotválkozol. (Persze azok, akiknek sokszor nincs ötletük, fonkák helyzetbe kerülhetnek, illetve, képzavarral szólva, a fölösleges borotválkozás gödörébe eshetnek bele, és hasonlóképpen azok is, akiknek nincs semmiféle szőrzetük, amit borotválkozásra fel lehetne áldozni. Aztán megint persze: ambíciózusabbak megpróbálkozhatnak a mosogató, fogkefe, WC számítógép mellé mozgatásával. Hm, ez a WC dolog nem is hülyeség.)
Anyway, rajtam most nem segített (igaz, meg lettem viszont borotválkozva). Megyek, olvasok Esterházyt, majd ő. Vagy nem, de ő akkor is jó. (Szuper!)
Képeket a mairól meg csak holnap teszek fel, mert a webgallery template a laptopon van, indíttatásom meg, hogy lehackeljem egy meglevőről, sehol se.