Los Angeles közelében valahol keresztbeállt

Los Angeles közelében valahol keresztbeállt (illetve keresztbeborult) egy benzint szállító kamion az autópályán, ezért a mai távoktatásom (evaluation, mi ez helyesen magyarul?) a 28. század jelszókezelő-rendszeréről elmaradt, illetve elhalasztottuk. (A cég összes ilyesmihez értő embere beragadt ugyanis a forgalomba.)
Cserébe tegnap hivatalosan is megkezdtem a Tavaszt, elkezdtem bringával járni. Mindennek az lett a következménye, hogy ma szívesen segítettem a CEO-nak, aki (igen tiszteletre méltó módon) ilyenkor szintén lehántja magáról a Volvo V70 AWD-jét (vagy most a Land Roverrel jár?…) és ráül a 24 sebességes hegyi kerékpárjára, aminek lelazult a váltója. Ebben kellett segíteni tehát. (És ki más érthetne váltóbeállításhoz, mint a chief sysadmin, ugyebár.)
Tegnap Ubi megírta a megfejtés-filterre a megoldást:
(16:07:15) ubi: BLOG: MEgfejtes=icq ubival…
Egyrészt a helyzet paradox, hiszen ha ez maga a megfejtés, akkor icq ubival nem lehet úgy általánosan megfejtés. Akárhogy is, ha ez a megfejtés, akkor dobhatom a kukába a megfejtésemet (a scriptre tudniillik), mert hát hiszen maga a megfejtés 1 sor volt. Igaz, nem is kell többé a script, hiszen megvan a megfejtés.
Ha viszont elfogadjuk azt, hogy a megfejtés része a megfejtésnek, tehát önmagának (ez itt ingoványos talaj már nekem, főleg így késő este, de valami rekurzív cumó lesz itten), akkor mégiscsak kellene az a script (vegyük csak elő a kukából), mert hát az összes mondat (pl. ilyenek, hogy “na akkor indulok”, stb.) nem lehet megfejtés.
Elvesztem az útvesztőben, nem folytatom.
Hihetetlen, hogy még csak (a cikk írásának időpontjában) 21:47 és én kezdek beálmosodni.