Mihez kezdjek a hirtelen jött

Mihez kezdjek a hirtelen jött szabadságommal?

1. Reggelizzek meg, aztán rakjam össze az új szerzeményt, a P4-alapú számítógépet (igaz, egyelőre csak alaplapi VGA-val), aztán tegyek fel rá egy ringyózt és egy GTA3-mat, és játsszak, amíg ki nem folyik a szemem? (Ez úgy holnap hajnali 3 körül következne be.)
2. Reggelizzek meg, aztán rakjam be a P4-alapú újszerzeményt alaplapi VGA-stul a sarokba (“fasz fog most ezzel szarozni” felkiáltással), dugjam vissza a monitort és egyéb perifériákat a régebbi (ámbár sokkal minőségibb) P-III-alapú számítógépbe (VGA: Voodoo3!), bootoljak jó öreg Linuxot, és játsszak Wesnoth című játékkal, amíg ki nem folyik a szemem? (Szintén holnap hajnali 3, ráadásul ez bizonyítottan addiktív.)
3. Reggelizzek meg, aztán rakjam be a P4-alapú újszerzeményt a sarokba, dugjam vissza a monitort és egyéb perifériákat a régebbi P-III-alapú számítógépbe, bootoljak jó öreg Linuxot, és játsszak Wesnoth című játékkal két órát, ami után röviden és tömören ebédelve haladjak le a szitibe Lol csajszival megnézni a “Klimt és a haverok” kiállítást? (Az ehhez tartozó felkiáltás: “Sose sétálok már a városban, gyönyörű az idő (mert én szeretem az ilyen borongós időt egyébként), és különben is, szocializálódjunk má’ egy kicsit. És fotózni is tudok talán.”)

Meglepő módon most úgy látom, hogy a harmadik verzió fog nyerni, bár nagy küzdelem várható a frissen szerzett punyesz mivolt és a kimozdulni vágyó ego között. Mindenesetre a reggelizés mindhárom verzióban ott van, úgyhogy irány a konyha, kalács, kakaó, húsvét!