Lipilee’s Recension Corner.

Tisztelt Főpolgármester Úr!
Nem kéne ide egy lektor? (Költői kérdés. Kéne.) Amúgy nagyon szimpatikus ötlet a politikusi weblog, tényleg, sőt, magának a műfajnak a megfelelő kiaknázása, ha szabad ilyet mondanom. De könyörgöm, soronként egy hiba, for fuck’s sake!

Kijött az új MovableType, 3.0 Developer Edition, és annyi anyázás volt az új licenszpolitika miatt, hogy úgy éreztem, ez még engem is érdekel, kontributálok a közös ellenérzéshez. Aztán rájöttem persze, hogy annyira mégsem: most azt mondják, hogy lesz ingyenes verzió, OK. Ha lesz, akkor upgrade-elek. Ha nem lesz, marad a 2.661, vagy megírom mégiscsak a magamét. (GPL alá, hehe.)

Ez meg megy a személyes emlékezet zsebbe: tevékeny hétvége elébe nézek: RMS (talán személyesen is, óje), vasárnap Noam Chomsky (Tibi tanácsára elhívtam RMS-t is, hátha érdekli), na arra kíváncsi vagyok.

Hazafele meg úgy szarrá áztam, hogy csak reménykedhetek, hogy nem fázom rá. Péppé, érted? Szétázott kicsi szardarab voltam, egy elütött-kilapított hörcsög a Dunában, az voltam.
Most meg itthon vagyok. Forog a kerék és forgok vele én is. A műanyag kakaó jellegű reggeli ital jellegű valami pedig olyan meglepő módokon tud megromlani, hogy minden kétséget eloszlat az amberben a tejtartalma felől. (Mármint hogy nincs.) Tej így soha nem romlik meg. (Illetve: soha nem így.)

Hű baz, a Westel/T-Mobile milyen markáns férfihangon küld el az anyámba, hogy nem kapcsolható számot hívtam. Hát egységes lesz végül ez is?

Jól bekapcsoltam a Verbose Mode-ot, mi? Lipi -vv. Na de ebből elég.