15 000 dollár. Egy áramszünet. 15 000

15 000 dollár. Egy áramszünet. 15 000 dollár huss ki ablakon.
Hát ilyesmivel foglalkoztam én ma.
Meg kéményt sepertettem.
Meg este lesz UTL Triumvirátus.
Meg… meg…
Rájöttem. Ma kéremszépen mobilszolgáltatókat teszteltem. (Nem önszántamból persze.) Egyrészt mindenhol úgy kezdenek minden mondatot, hogy “köszönöm a türelmét, elnézést, hogy megvárakoztattam”, másrészt végre mindenhol egységes az imidzs. Egy hang mond be mindent, van kis céges muzsika, amíg megvárakoztatnak, nagyon impresszív.
Zene alapján teljesen egyértelmű, hogy Westeles (óbboccsánat, Tímobájlos) maradok: a Pannonnak olyan a zenéje, mint a régi szar kis gyerekszintik demo songjai, csak a PGSM kis theme song-ja van megírva, hát gratulálok. A Westel (izé) viszont kifejezetten aranyos, mint egy Nintendo-játék, beleszerettem. Asszem fel is hívom most egy kicsit.
Webszájt alapján a Pannon lendületesen ugrik az utolsó helyre: ekkora fosrakást ritkán látni ilyen fontos cégnél. Fogd a halom pénzedet, bízz meg egy rakás flash designert (akik egyébként nagyon szép munkát végeznek, már amennyire az én kocka fejemben ez leképződhet), és bassz oda minden tartalmat. Átlátni, használni véletlenül se lehessen. (A Westelé csúnya, de célratörő. Sejtem, hogy most azt is be fogják mázolni lilára az új játszótárs szellemében, remélem, a többé-kevésbé működő motort alatta hagyják.) USB adatkábel utáni szent küldetésem során megtaláltam mindent, még a pénzügyi eredményeket is, tényleg mindent, kivéve az USB adatkábeleket. Ekkor hívtam fel az ügyfélszolgálatot, akik megígérték, hogy viszahívnak, mondanom se kell, hogy azóta is.
(Note 1: A szolgáltatások színvonalához hozzátartozik, hogy mindkét szolgáltatónál valamiféle kiemelt státusz beszélt belőlem. Ha tehát a Bee kártyád mellé nem szopnak le téged is, kedves olvasó, attól még hidd el kis történetemet Te azért.)
(Note 2: Bazz most hívott a T-mobile robot, hogy értékeljem az ügyfélszolgálattal lefolytatott beszélgetést. Kezd ez egy kicsit zavaró lenni, ez a seggnyalás.)
(Note 3: Egyeseknek feltűnhet, hogy van egy harmadik mobilszolgáltató is Magyarországon. A válaszom erre “igen”.)
(Note 4: Mi is a neve annak a cégnek?…)

Legközelebb Siegfried and Roy történetét mesélem el.