Békafarm, farkambé.

Úgy hiszem, hogy a “pnxntdd” álnéven postoló versenyző itt nem lehet más, csakis Punks Not Dead Miklós. Gondolom ez is egy olyan tény, amit mindenki más vág rajtam kívül, ezért már nem is beszédtéma, de én azért örülök az ilyen kis felfedezéseknek. (“Ember a holdon!”)

Mai csokisperdzsó elmaradt, rossz is a kedvem, és nem tudom megmondani, hogy miért. (Illetve lennének tippjeim és másnak is, de attól már csak nem kéne.)
Úgy hiszem, ki fogom használni az emberi elme egy csodálatos fícsörét, miszerint ha azt lájuk/halljuk (“tapasztalod frankón, követsz?”), hogy másnak szar, attól nekünk szükségszerűen jó lesz. Ez nálam többnyire bejön, karcosra (bithibásra – ez is csak addig lesz abszurd poén, amíg be nem vezetnek valami elbaszott DRM-rendszert) hallgatom a negatív mp3-maimat, olvasok negatív blogokat (ha még a stílusa is tökéletes, ha a szöveg minimalizmusa is egy húron pendül az érzéssel (ubazz, szociológusok, hagyjátok el porhüvelyemet), mint pl. zmin, akkor teljes a siker), és várom a pizzást. (Upsz, elszóltam. De éjszaka megyek még bringázni, 1:1!) Lehet, hogy pofán kéne vágnom (ejj, de prosztóul beszélünk: arcul kéne csapnom, na most már jobb bazmeg), hátha attól is jobb lesz nekem. (Nem lenne jobb, mert túl békés csávó vagyok, anyám is baszogatott még régen, hogy konfliktuskerülő vagyok, és vállaljak már néha fel harcokat. Nem szóltam semmit ilyenkor, csak elsunnyogtam csöndben.)
De most komolyan: ma nem mentem be a munkahelyemre. Ez elvileg jó. (Gyakorlatilag kevésbé, mert laptop újrainstall óta itthon nincs elég zeném, szemben a céges géppel, ahol nincs elég helyem a sok zene miatt.) Megbeszéltem jobbnál jobb dolgokat a hét hátralevő részére (véletlenek sorozata, de többnyire bringa-related találkák, vicces), ez is jó. Mondjuk egy hátvakaró kurvasokat tudna dobni a napomon, mint egy sas, úgy pásztázom üres kis szobámat valami hátvakarásra alkalmas tárgy után. “Toll”, mondanátok ti, de egyrészt mivel vicces csávó vagyok, elsőre az előző mondatban említés szinten szóba került (mondtam már, hogy gyűjtöm az ilyen fos szókapcsolatokat?) sas tollával kapcsolatban mondanék valamit, másrészt pedig (pillanatnyi dalszöveg: “…and the joy you need is restricted by one thought…” – és hogy ez egy egész kibaszott szubkultúrát jellemez, az a nem semmi), szóval másrészt pedig nincs tollam. A mai “szakmai nap”-ra is csak azért vittem laptopot, mert nem találtam tollat. (Szar párbeszéd: “Laptop; a tollam a másik gatyámban van.” Szar, mert monológ. Máshogy szar.)

Na, megjött a pizza, folyt. köv., lip. jöv., ha addig nem történik valami örvendetes.